Во било која приватна лабораторија, авицена, биотек, фармахем итн. И секако во државните ама за таму мора упат од матичен.
Не е не ми личи како за комарец баш онака како течност има насобрано …. А можи и да е ќе видам ако ме се намалува или не загинува ќе се консултирам со педијатар
Мајки од кога почнатве да ги возите малите во корпите во количка? Значи не во транспортерот туку другиот дел... кај може да си легне и истегне ? Ние сме 2+++ и моево некако веќе му е тесничко во транспортерот...
Исто и мојот така прави... се згрчува цел и ќе се направи како пиперче црвен во лицето, два три секуни и пушта после... некогаш после тоа знае да какне, а некогаш и не... ај баш ако прашаш педијатар сподели
Корпите се 0+, транспортерот е наменет само за в кола, а не за возење на количка, ептен на кратки релации. Слободно ставај го в корпа бебо.
Ауууу значи ја го изгњавив детево мое. До три месеци планирав да го возам во транспортерот. Е стварно сум без памет... затоа детево моево кенка свиткано како бакшиш кога го возам...
Хахаха, ме изнасмеа мама со бакшишот Гревотичка е, доста го гмечиш, ставај корпата на рамот и шетај го.
Било каде по приватниве може, и на државно на трансфузиологија ама сигурно не би одела таму. За возрасни бараат од вена за бебиња не знам. Мајка од раѓање може таму. Транспортер е за транспорт во кола. Корпа е за прошетки. Транспортер додека не прооди и додека главчето му е внатре а корпата додека со собира бебе до кај 5 6 месеци.
Крвната е ок, само малку хемоглобинот, ама ништо страшно. Ќе почекаме уште малку па ќе видиме како што ќе правиме
Фала мила ќе земам сега да го пробам Ставај бебе во корпа. Се нервира жешко му е мојава ептен некогаш кратко ја возев во транспортер ќе видиш како ќе се радува сега кога ќе смениш јхаха
Мислам не Знаеше да се поуплетка и јас не реагирам одма оставам сам да се снајде. Вчера и денес се заврти по 2/3 пати Како што кажаа другиве феминки, вероватно фаза е. Леле за првото вака не сум се тресела за се нешто,не знам сега што ми се случува
фаза е мама и мојава е така секундарно се вртеше сега ја гледам не се врти нешто многу често на стомаче( не дека воопшто не се врти ама претходно 24ч беше на стомак и спиење и се а сега помалце) дали и дека ново место и е до сега Малта дега овде( прво кај баба ми 1 недела а сега дома )
Од раѓање може. Тоа е намената. А цел град гледам возат во транспортер. Само јас имам обична зимско/летна количка изгледа