Е тоа не знам.. Најубаво пробај, сигурно е мекичко, не верувам да го стега.. Или пак, загоа што и мене ме советуваа малата да ја вртам на лева страна затоа што нон стоп си спие на десна, ќе ја легнам на лева страна и позади ќе ја потпрам со ролован пешкир или поголема тетра пелена да и биде потпора .. Пробај и така
нас оваа крема ни помогна за еден ден му се смири на маж ми му ја препорачале во аптека цената е некој си 30-40 ден ама многу е ефикасна.
Јас се породив на гак во август, црп на синко му беше 6 ни дадоа антибиотик се убив од плачење 5 дена пиеше кога му проверивме му беше 1. Така да ништо не е страшно ќе му се среди не се секирај
На моето исто му се запали газето од какушки ваљда. Со крема на веледа со цинк за два дена како ништо. После само му се излупи и тоа е тоа. Предобра е
Ovaa ima ista funkcija mnogu e dobra a poeftina mi se cini, ja koristam i za vtorovo dete 1 tuba duri otkazeme pelwni ni traese so prvoto
Па искрено земаме памперс премиум стално,сега прв пат зедовме 1+1 од истите во зегин и од кога почнав да ставам од нив се појави црвенилото помислив дури дане не се оригинал случајно иначе сме само на доење,од исхрана не сум јадела нешто ново па да е од тоа.
Probaj da ja brisis nekoe vreme so navlazenta krpa so topla voda a potoa ubavo prebrisi ja so Suva da ne ostanuva vlazna kozata I stavi pudra.Sigurno ima osetliva koza majka izbegnuvaj vlazni I mrsni kremi I ke se povleci crveniloto
Мами не се секирај таму е на сигурно малата јас кога се породов на мојата црпто и беше 100 па 10 дена примаше антибиотик ама се среди повеќето бебиња фаќаат инфекции ама не се страшни.
Јас кога земав така Памперс Премиум 1+1, едното беше со поминат рок. Види да не се и вашите така. Самите пелени беа посуви, крути, одма приметив дека нешто не е ок, ама среќа немаше реакција кај моето.
Me zamisli sea i jas pred malku otvoriv vtoroto pakuvanje od 1+1 na zegin i toa pomisliv posuvi pokruti se....bas da stane bebe ke go vidam rokot da ne i suskam sea edvaj ja zaspav
Ke si se samocitiram ne mozam da izmenam....pampers premium ima data pisana na pakovanjeto no toa e data na proizvodstvo. Vo tekstot otstampan na pakovanjeto stoi deka e najdobro da se potrosat 3 godini po taa data. Znaci ne se so pominat rok tie 1+1 ama se napraveni vo polska za nas pazar verojatno kako sto i nutelata na primer ne e ista taa kaj nas od polska i kupenata vo hrvatska od italijanska fabrika sto stiga
Може да ти е од храна ти што си ја јадела. Јас приметив од патлиџан се вцрвенува моето кога и да јадам