Јас и ставам памперс актив и сум задоволна,и со акцијава во Тинекс баш се исплатливи.Убави се и премиум мислам поскапички се,и Виолета се добри....за други останатите членки нека споделат.
Се од ова јадев, па немаше моето никогаш грчеви. Се е индивидуално. Јадете си се, ако од нешто има мака тогаш ќе избегнувате.
Епа да јас се трудам да избегнувам тоа што е кажано дека не треба,а вака коа има мака си враќам филм што последно сум јадела,така беше и со лубеница нигде не пишува дека не треба ама на мојата мала не и пријаше
Не знам веќе што смета што не и мене ми е страв некако од грозјето и се пазам по неколку зрна исто ќе каснам.А сега како е,вчера беше подобро?https://mk.cujournals.com/mozhe-li-da-jadam-grozje-za-doilki.html
@KonstantinaM a kolku se po redovna cena ? I dali cesto ima akcii na pampers active ? Blagodaram na odgovor
Мене актив ми пропушташе каката додека беше помала,дека потечна е и мн.често ми пропушташе,дури и накај грбчето одеше Ги сменив со премиум,мн сум задоволна,посебно сега како што се на акција 1+1 ептен е исплатливо.
Знаеш дека и мене ми се случува понекогаш ,исто накај грбчето ама мислев дека поради положбата кога ја дојам,или дека не сум ја стегнала убаво.Викаш до пелената е?
I Jas ne znam veke so da se jadi ispaga od se deka ke ima maka ako jadime a nesto mora da se jadi pa I Nas ni trebat vitamini da zakrepnime I da se hranime zdravo ete kolku so procitav za grozjeto I ubo e I neubo zatoa nie po nekolku zrna samo .Inaku od sirupceto mislam deka ima podobruvanje ke vidime I vo naredni denovi Kako ke e
Jas sum mnogu zadovolna od molfix belo Novo pakuvanje sto se.Mnogu se neki I Nikogas ne mi propustile samo retko se naogaat po marketive.
Каде се на акција 1+1 памперс премиум ? Јас во еурофарм земав така ама минатата недела ми рекоа дека веќе нема такви пакувања.
Мојава некогаш ептен обилно ако се искак каква сака пелена нека е ќе претече Лажат! Тие вработените у некои зегини се тутурутки невидени, не им се работи и си лажат. Акцијата им трае до крај на септември а сигурно и ќе ја продолжат. Цело лето ја има, ја продолжуват. Прашај во друг зегин.