Имам многу читано во темата за скокови дека не се совпаѓа секогаш со апликацијата и бебето. Незнам точно, јас незнам ние до кај сме со скокови.
Можно е порано да е влезена во скокот. 4ти скок се поклопува обично со прва регресија во спиење. Мноооогу трпение и задржете рутини.
Ја имаш апликацијата? Ако да, ќе сакаш да провериш ние до кај сме? Термин 24.05.2021, роден три дена пред термин.
Ауу... Заедно се движиме ние хахаах.. Нема за сега некоја разлика, освен тешко ми заспива. Битно громче сме поминале хахаах..
Женски утрово кака на беба и беше некако како погуста, како паштета незнам како да опишам Боја нормална си имаше, ама многу густа некако, одвај ја исчистив Од што може да е така, има простор за паника или не? Да не ми е настината
Stom ima normalna boja ne bi trebalo da e nastinata, mozi od nesto sto si jadela ti pa da I e pogusta.Mislam deka nema prostor za panika nekogas ke e pogusta nekogas potecna .Pedijatarot mi rece ako nekoj pat primetam da ima Kako zelenko mrsulavo togas mozi da e nastinata I slajmce ako ima go isfrla preku izmetot .
Да не почна каши да и даваш? Јас од кога почнав да му давам има погуста кака баш ко паштетче за мачкање
Здраво бебуш ми е скоро 6 месеци ама веке 20 дена како има мрсулчиња и тешко дише при цицање цело време се трга, затнато му е носето дајте некој совет што може да му помогне.
Чисти го цело време носето, да може да диши. Не можи да цица со затнат нос. Тоа 20 дена некако долг период, го носеше на педијатар?
Nie dva dena sme taka.Prskam sprej Aqva Maris I pomaga ama navecer mnogu se zatnuva I posle ke ja nosam na pedijatar da ja vidi
Спојлер Спојлер Повели мами На 3 почна ако и ставиш во рака ти да ја држи и по некое време ја пушташе. На 3ипол почна сама да си ја фаќа