Биди задоволна чим е мирно уште не знајт што се десвит Моево струја е сега не седи на едно место и само се нервира
Бев кај неа миличка ми кажа исто како и матичната Габична инфекција. Ми кажа со што да мачкам и за 1 недела на контрола. Се надевам ќе се повлеч Ех колку е поинаку надвор од мк…. Кај нас сите само дијагнози даваат
Секако дека смееш. Ни тт ни ковид не се контраиндикации за доење. Само внимавај ако качиш над 38 може да и е топло многу млекото. Другарка ми така додека имаше повисока тт пред подој ставаше ладни облоги на градите, зошо бебка нејќеше да цица иначе пошо и беше топло млекото. Наводно коа се кај громчето се најиритабилни и кенкави плачливи. Ама не мора да значи, секое бебе си е индивидуално
Буквално цел ден плаче, смири се па пак и цел ден така. Таман заспал брат му ќе му отиде и пак ќе почне, јас пукнав ми иде да џитнам некое дете низ прозор. Отворив апликацијата во втор скок е и плус кај громчето Скок помешано со грчеви е еднакви на хорор. Големиот не беше ваков плачко буквало се изнаспав со него, ова наплаќа тродупло.
Help a sista out. Само нешто ново приметувам. Малово нон стоп бута раце у уста, па малце му е една рака, па двете ги бута, па му доаѓа да повраќа. Мнооогу се лигави, ептен многу и е кенкав. И нон стоп плази јазик. Дали се тоа знаци за заби?
Почнала оралната фаза. Некаде околу годината ќе заврши. Одсега сѐ ќе пика в уста, сега само рачињата, па прстињата до грклан, па сѐ што ќе може да дофати.. Спреми се за лигушки и повраќаници everywhere.
И моево е неподносливо последниве денови. Дури спиеше спиеше, сега денски нема шанси. Само во раце сака. Ни подлога, ни релаксатор, ни на кревет ништо. 10 пати пушти исклучи праев со пеглата, на куп останаа цел ден, не можам раат јадење да направам не пак да испеглам Денес примерив кашла детево, што да му правам? Ај прво мислев се закашлува од рацеве в уста што и се, ама не. Од време на време кашла. Леле ако го настинав… @monik55 и јас ко тебе сум, само цуцла бар да фатеше моево ќе се тешев, ама ништо..