Nas maticnata ni kaza vaka...gi drzis nodzinjata zalepeni za pod i so ednata raka ja potkrevas da sedne za so drugata raka da i tekne da se potpre. Na pocetokot ovs go pravevme na krevet posto jas ke ja namestam ama a ja pustam brzo gubi balans i pagase t.e.legnuvase nanazad ama brzo. Po nekoj den pak legnuvase ama ne ko da tresnuva tuku poleka se spusta nadole ama pak jas ova groto na krevet go pravam shube mi e na zemja. Sega veke ja ostavam na krevet potprena na pernica i ja gledam si sedi....pak paga stranicno ama se docekuva na raceto, isto pagase i nanapred se prevrtuvase pa ja pridrzuvav malce za stomakot nekoj den sega ja ostavam nekad paga nekad se pridrzuva i napred so racinjata. Ama ako ima neso interesno da saka da fati gi pusta racinjata i se prevrtuva
Od koga pochnavte da go koristite kengurot? Vo.kolichka saka uzhiva koga se vozi ama me interesira za kengurot.
Мајки, имаме 3 месеци веќе и му давам д3+к1 и плус омега капсули. Педијатарот нешто ми спомна дека после трети месец не се давало омега или д3, не ја сфатив убаво... дали знаете вие? Јас секако и неа ја исконсултирав, ама додека да ми врати да видам ваши искуства
Мамички ве читам мака мачите со затнати носиња. Дај кажете некое чаре за чистење носе без плачки . Јас и казнувам марисол и после со аспиратор носе фрира влечам. Убаво се вадат све, ама уште коа ќе го види шишенцето со капките почнува да плаче. Дур влечам вришти пишти душа ми ее кине. Има ли поелеганто решение?
Бебе e 2+ и има намален хемоглобин. Ни дадоа терапија сируп ферум лек и капки витамин Ц. Дали можам јас некако преку мојата исхрана да помогнам да му се подобри хемоглобинот со оглед на тоа дека е на ексклузивно доење и дали сте имале искуство со намален хемоглобин кај бебе и за колку време го средивте?
Ако сме сами водиме борби, плачи,мрда.. Ако е татко му тука го занимава и не плачи Сега па и ладно иди, само со плачење ќе вадиме мрсули сигурно
Нешто ме мачи. Има мрсули, прскам спреј,влечам не излегува ништо. Т.е. влечам ако гледам мрсули, ако нема не влечам. Кај одат овие мрсули? Можно е да ги кака? Имаше пред некој ден како мрсули во каките
Nie Denes skoro cel den so placki a I snosti ne bevme poarni mrda preta vo spienje se bori Sama so sebe...mese boli Jas ne znam Dali samo moevo dete taka preta vo spienje kreva noze I nemirno spie
Да земеш со она што е З аправосмукалка носко ваљда побрзо иде. Обично сите плачат на влечење иначе, кое поише кое помалце