А знам....кома сум, навечер ми е проблем цица по 20мин паѓам буквално и пак не знам дали е најаден ...
А колку пари ги зема пелените во Еурофарм? Јас обично за дома од Зегин зимам од XXL пакувањето, а за во градинка носам од помалите. Спојлер: Виолета играчки
Пробај стави го до тебе на спална и доете се во легната позиција, јас само така успеав да почнам да спијам месец после пораѓај, значи не депресија не плачење што не поминав, кога ќе заспе цврсто пренеси го во креветче, кај мене со нас спие од прв ден па јас кога заспива се спуштам малку подолу од неа. Мојата спие мн немирно, се врти на сите страни, се буди мн често, па така до мене е и и давам да цица веднаш и презаспива, искрено мн полесно е доењето од тоа да треба да стануваш по 2-3 пати во текот на вечерта да спремаш АД.
Ти пишале за позади Бисер. Мислам дека и таа аптеката во склоп на поликлиника Јане Сандански е исто Еурофарм.. Плус ваму има позади Капитол што се зградите, десно на крај на ќошот е (незз како да објаснам )
Веќе ти пишале, значи една кај Бисер, една карши Фармахем, една во склоп на Јане Сандански и една има кај Скопјанка.
Ние сме на Ад цело време, неделава шравиме 40 дена мало е уште, исто е и со ад да спремаш вода додека стоплиш, па шише додека го испие па да ждригне... некохаш е фазла и од 20мин.
Не мора да значи дека ако е на ад ќе спиеш повеќе. Ако не фаќа цуцла тука е цице за презаспивање. После грчеви, вакцини, скокови во развој и ред други работи што би биле причина за неспиење. Кој можи да очекува од бебе да спие мирно и без проблем. Сепак ти си знаеш што е најдобро за тебе и твоето бебе.
Кога почнуваат да реагираат беблациве на непознати? За 5 дена правиме 4 месеци, а денес ни дојдоа гости кои ги немаше видено можда 2 недели, 3. Кога ја зедоа в раце кога почна да плачи бебе па ај ја зедов јас в раце, тие и зборуваат, таа пак прави фаци како за плачење, ги токмеше муцињата Дури пред да заминат се опушти малку
Мајки бебче е 6++, не ми јаде незнам зошто...на ад сме ни млеко саканда пие, каша многу малце јаде скоро па ич да не речам а вака си е супер расположен дента, ноќе почна почесто да се буди со плачење...имала некоја вакво искуство овој период??? Педијатар го провери вика супер си е, може да ти одбива млеко да нудам каши како оброк незнам што да правам... Можно лине заби да не му никнуваат незнам просветлете ме ве молам...
Ние го имаме jungle од енци менци и сме задоволни. https://www.encimenci.com.mk/kengur-nosilika-4-vo-1-mktgc-02-jungle-40010905 Ова се вежби за криво вратче, кај шо има скратување на мускул на вратчето. @brm_brm а зошто да не го легнуваш настрана? Нате ист беше мојот баш тука пред 4 месеци. Па од моите како вриштеше Бевме на одмор и рандом жена го задевна, кога рече вриштам... Ама не се секирај, ќе помине за брзо, кај нас ептен кратко траеше, околу 2 недели.
Значи само моето седи кај сите и им се смее на сите. Само со мене се смее на глас ама не плачи и да не сум му пред очи. Се нема расплачено од никој до сега. Како поминуваа времето одвај чекам да ме бара и да сака кај мене После ако е така ќе пишував тука пукнав, само залепен за мене, а сега одвај чекам да е така