Јас до кај месец ипол-2 го исправав. Ако го легнев така се будеше одма. После почнавме да се доиме легнати и го остава така да спие, не го исправав.
Мамички од кога почнавте со користење пробиотик за бебе, и ид кој бевте најзадоволни. Се мислам биогаја или waya.
Јас лично waya користам, добар и беше. Сега го давам по потреба. Имам слушнато за биогаја запек правело, не знам колку е точно, да не те излажам.
Ние немаме ваков проблем, од раѓање сме на биогаја. @Ava.84 Јас ако не го подигнам да ждригне двапати, после тоа се дави/гуши во сон или повраќа, нагоре му иде млекото.
Јас и давав Ваја од кога излеговме од болница ама и правеше грчеви и на месец го прекина педијатарот.
Има на Uriage крем баш за ваква намена, црвенило околу уста предизвикано од лиги. 30мл негде околу 300 денари е, а долго трае малку се мачка. Јас сум задоволна.
Imam jas slicna od frezyderm ama ne ja koristev neso mnogu pa da kazam dali brka rabota ama treba da e poeftina od uriage....odamna mi e zemena ne pamtam sto pari bese
Zdravo ako moze sovet? Bebeto ima 6meseci navecer mnogu mi place videjki vadi zabcinja i davav paracetamol samo toa ja smiruva iako nesakam ama nisto drugo en deluva doktorkata vika ako davaj i samo navecer ama max 7 dena i sega vika da probam pola apce da i drobam vitamin b6 namesto paracetamol. Se grizam smee li na bebe vitamin b6?? Se osekam vinovno kako da go klukam so apcinja bebeto.. probavme so gelovi od bugarija osanit naracuvav dzabe mnogu place neutesna e
Исти случај сме последниов период и јас му давам парацетамол по потреба но апче не , ни на другите не сум давала на толку мала воздраст
Dada sigurno e zabce vo prasanje se gleda nabubreno e .. mi bese prasanjeto za vitamin b6 dali da i davam? Mnogu sum protiv toa se plasam .. a pa zal mi e mnogu place ama neznam ic nesakam toa da i davam doktorive odma daj i apcinja
@marija99992 не експериментирај мајка со бебето. Ако даваш вака лекови за единици и двојки запчиња, за катници шо ќе правиш? Парацетамол повеќе од 3 дена не се дава, така ми рекоа во советувалиште, кај шо ги носам бебето за вакцина.
Сакав да ве прашам за пелените,на baby love ги фалевте мислам ,како се со цена и кои се шаренките @IRBBB мислам кај тебе видов ме фати мерак,ако може да ми го сликнеш паковањето
Еве ги 4ка. 829 мислам дека се џамбо паковање од 84 парчиња. Еве ги 4+. Исто пари се, мислам 829 ден, ама се 76 парчиња.