Мамички почнавме многу да се лигавиме и вратчето и е многу црвено, со што мачкавте вие? И се исфрли пак на образите и се црвени дури на едното има како раничка дали и тоа може да и е од лигите или е нешто друго?
@IRBBB @Oneo да ви кажам уште една финта не ги носат во сите аптеки плишаните играчки туку само сложувалките Ете таква среќа имав јас
И мојата ќе е таква, затоа не ни пробувам. Ќе си купам бејби лов и ништо не очекувам, најарно ќе ми е така. Инаку, ептен македонската ја направија, ама ај. Најверојатно од лигите е. Миј ја со млака вода почесто и можеш да мачкаш со крема со цинк оксид, за газето шо се користи или пак пудра во прав за да ја собира влагата.
Мене педијатарот во Систина др Симонида ми рече бебињата кое се на доење почнуваат со вкусови на 6 месеци а на адаптирано 4 ++,кај мене е на адаптирано и почнав со вкусови на 4++ и дефинитивно повеќе е заинтересиран за храна,не дека млекото не го пие ама во вкусовите ужива
Jas denes prv pat I dadov jabolko, dali gresam ili ne koj znaj.. Ama dobro go prifati, kaj nas e borba za mleko da pie na sekoj obrok e so pistenje pa ja smirvam v race i shetame taka niz sobi za da pie mleko inace ne. N zato I se oddluciv da pocnam so vkus..
Не грешиш секоја мајка си знае најдобро за своето дете. И јас почнав на 4++ со јаболко круша морков тиквичка тиква компир пашканат слива и ориз
Здраво мамички Сакам да ве прашам каква флашичка и цуцла е надобро да купам за бебче новороденче, полека полека се припремувам за породување и незнам кои се најдобри?
Јас земав Tommy tippie, mum I nuk сите ги сака ама најмногу mum ги сакаме. Цуцла земавме од nuk ама ќе кажам секое дете е различно