Денес истово го мислев Кога и беше втората дремка и ја слушам почнува да кенка, да прави некои тажни фаци и мрдаше со главчето лево десно како кошмари да има и се разбуди по 5мин со плачење. Ова првпат вака А додека беше помалечка секогаш се смееше во сон. Сега ниеднаш
Женчиња ние сме скоро 4м и извесен период ноќе не станува за млекце т.е. 10-12 часа е без млеко. Дали е тоа нормално?
Дали имате слушнато бебе да има аверзија на храна? Моето е речиси 2 месеца и според сите симтоми шти ги читав на интернет се поклопуваат. И дали стресови во цицањето на бебето мислите дека не дај боже можат да се одразат на развојот на бебе
Колкаво е бебето точно? Да не сте во скок па да штрајкува? Пробајте полузаспано во затемнета просторија.
Искрено прв пат слушам за вакво нешто. Мислам дека бар додека се толку мали само потреба за храна имаат. Можеби има грчеви или е во скок од развој. Во секој случај прво консултирај педијатар, два, три ако е потребно, а после лактациски консултант.
Денес е точно 8 недели. Вака е веќе 1 месец. Во затемнета просторија и полузаспана кога е јаде ама инаку никако не сака се е со плачење. И се чудам како да се вратиме во нормала
Па дојте се во затемнета просторија и нека е полузаспана и решен проблем. Ние само така се доиме од раѓање.
Фала женчиња, прашав дека така нешто ми е останато во сеќавање. А зджав од зегин бомбони од жалфија изгледа и тие не можат . А и едни од исландски лишаи...да ги проверам и тие дали смеам. Битно наполнив кесата од зегин.хајајах И на крај ќе си завршам пак со чајче од прегорен шеќер. За мене не ми страв, туку да не и пренесам на малата.
Јас бев болна, лижев септолете и аква Марис во нос шприцав. Цеден сок од јаболко, прегорен шеќер со млеко, и пилешка супa со секој можен зеленчук. И чаеви стандард. Така протерав. Ние сите 4ца бевме болни