Да се спремам јас психички ко така за тоа и да определам 2,3 комплетчиња за нив само да ги носи додека јади
Наслонот кој што е во корпата од количката од колку месеци може да се користи? Бебето не сака веќе да шета легнато
Мајки дали имате искуство со шишево? Во кои аптеки може да се најде? Пластично исто одеше гратис со пумпата за молзење, и бебе многу го сака П сакам да купам стаклено
Од кога може да почне да седнува во количка на 45? Ние сме 4+++уште малку дохрана ама уште ми е шубе да го седнам во количка... ај совет
Бебуш нон стоп бута раце во уста, а и предмети. Не му почнуваат заби. Дали да му земам глодалка? Ако да, која освен Софи да му ја земам? Софи жирафата сакам да му ја земам кога ќе наполни 6м, зошто поголемата како што ми кажаа е 6+, а сега некоја со нормална цена? И со twistshake цуцли и глодалки какви искуства имате?
Препорачајте ми цуцла највеќе што ја прифаќаат. Дефинитивно има потреба од цуцла, цело време бутка нешто во уста и цица, ми ја фаќа раката и ми ја цица...
Од сите цуцли само оваа ја прифати. Пробај прво со нејзе. Читав сте почнале со каши колку месеци направивте? Мојот е 3 ипол но не кака редовни и се мачи. Каши планирам од 5 месеци да почнам. Но кога ќе направи 4 дали да му давам по малце компот од слива.
Почнавме да поради слаб напредок. 4+ е. Сакав до 6 да е на млеко само, пробав ад како дохрана не прифати и морав вака. Уште сме на почеток, по малку така пробува џвака со устето пола надвор пола голта ама добро е за почеток. После 4 мес можеш да му даваш, скроз нормално е, од 4 до 6 мес кога и да почнеш не е грешка. Само дека компот да не има многу шеќер, иначе јас би дала
Na sofi masta i ja izvadi, se raspadna veke jadnata treba nova da i zemam 7 mes e. Imase i edna rozeva pomala sofi ama sme ja izgubile negde. Zimaj ja ne se misli
Ne znam, jas zemav set od mothercare na nekoj popust ama toa negde maj-juni bese imase sofi standard,pomala rozeva i tropalka. Vo zegin gi imaat ama ne sum videla ceni