Lelee istoo I nasava ima takva boja I nie ne znaeme sto boja se.Ovde vaka vasive zeleni mi gledaat preslatki ocina a na mojava ednas I gi gledam zeleni ,pa sivii hahah na razlicna svetlina razlicno
И јас некогаш ко ќе ја фатам за рачето јакната коа и ја облакам пошо треба да потегнам малце знаат да и крцнат прстињата. Сосема нормално, исто како на нас.
Што користите за флеки на бебешка облека? Бекутан детергентот ич не ми вади каки флеките ќе отперам пред да ставам во машина и пак жолта флека ми останува
Од кога треба не знам, ама ќе ти споделам кога почна мојата. Кратко пред 4 месеци, предходно и требаше малку помош.
Мами тоа додатокот што се купува за капење со кадичка како постоље за кога е на грб свртено бебето од кога може да се користи?
кога и падна папчето, 9 дена откако се роди. Едит: извини сега гледам јас не сум одговорила баш како што треба. Од тогаш ние почнавме да го користиме тој дел. А дали така треба не знам.
Од 4 до 6 месеци мислам дека е најфер да се каже, зависи од бебето. Моето на 5 се вртеше и на стомак и обратно. Можеш да го поттикнуваш да се врти на страна со играчки и ти да го вртиш на меше и обратно неколку пати на ден за да го сфати движењето, има доста видеа на YouTube.
Мајки, малиот ми е 6 недели и сме на мајчино млеко. Понекогаш од сабајле се измолзувам и млекцото го чувам со намера да му го дадам попладне. Обично тој период имам помалку млеко и е понервозен. Проблемот е што речиси секогаш се засркнува од млекото и веќе траума ми стана хранење со шише. Внимавам многу и како го поставувам и бебето и шишето кога го хранам но без резултат. Користиме tommie tippie 0+. Имал ли некој ваков проблем? Некој предлог за друго шишенце?
Јас го користам од 4 недели. Претходно го бањаше свекрва ми и на неа и беше непрактично. Инаку наменето е за од сам почеток.
Majka mislam deka ne e problem sisenceto,kakvo I da koristite sisence Pak ke e isto zatoa sto poveke vleci od nego I polesno mu doaga mlekceto.Jas taka mislam ako znae nekoja mama poveke neka pomogni.Probaj da go stavas pocesto na gradata I pijaj poveke tecnosti i caj za laktacija za da nemas potreba od sisence.
Фрош бејби. Ама мора веднаш да се стави на флеката. Потоа си ги перам во машина со бебешки детергент.