Може, ако се лигави многу. Синко само лиги кака, ко новороденче е, скоро секоја пелена какана е . Заби ли се, припрема за цврста храна ли е не знам, боди утоп.
Вчера и скафандерот и беше какан ,а и јас имам приметено лиги и секрет од носот преку изметот дека ги исфрла...туку само живи и здрави да се
Мајки ми треба ваше искуство, Малата вчера какаше 2 пати жолто со некакви бели зрнца и беше по густо (до сега какаше по течно) денес од сабајле исто, до сега какаше течно-жолто, зошто е тоа така знае ли некој? Друго си е се во ред со неа нормална си е да речам, само тоа ме загрижува малку, имала ли некоја мајка вакво искуство? Фала Ви
Нормално си е, без грижи Се додека си кака редовно и се жолтеникави каките немаш за што да се грижиш.
И паниките се нормален дел од процесот Со тек на време ќе станеш посигурна, бебе поголемо па ќе се навраќаш тука да смириш нова мама
Ние сме скоро 3 месеци, и пред некое време на бебе му крцкаат нозете поточно кај колената, дали некоја мајка се соочила со нешто вакво ?
Мајки до кога се гребеа вашите бебиња? Ги сечам ноктите на три дена и пак наоѓа за да се изгребе. Нараквичиња не сакаме
И јас многу се плашам од тоа ризик ми е, но комшивката се напна била презадоволна као демек ни темп ни ништо, јас и викам шубе ми е а и не верувам во тоа секое дете за себе си е, ама ај си викам да прашам и тука
Абе кажи и’ ти нејзе ‘мило ми е што си имала позитивно искуство’ и смени и’ тема, нека се напиња за нејзини деца. Не серизно ја не можам да замислам бебе со тоа на врат, па уште го оставаат да спие со тоа… Абе око нема да склопам .
Огромен ризик за загушување се. Плус не дај боже може да се скине и да лапне некое па да се угуши. На една мајка на тик ток и починало 9 месечно бебе од такво герданче. А реалноста е дека нема буквално никаков ефект. Прочитај на интернет ќе видиш какво дејство има килибарот. Сите што ги фалат уствари имаат плацебо ефект од истите и среќа што децата лесно им извадиле заби. Мене ми дадоа на подарок, ете го во фиока ми стои. Кога ќе порасне да разбира можда би и го ставила за мода. Ама на бебе никако.
Од млеко и млечни производи само млечно чоколадо цела милка утрпав. Друго ради неа не јадам ни сирење ни млеко ни ништо ...
И јас сум иста, јас и онака проверувам насекое, па не плус со тоа Е така баш по ми е страв да не се скине и голтни, отколку да се задуши таа веројатност ми е поголема. Не дај боже бегај. И ти си во право ќе го искористите за мода нема да остане така. Фала ви за советите сепак и јас така мислев ама ај. А инаку од кога им мачкате гелчиња? читам споделувате за кои се подобри. Многу се лигуши кај мене лиги и течат, сака се во уста да пика дури и чаршафите од кревет ми ги збира ваљда се некои знаци.
Моево имаше таква кака, педијатар ми кажа недобро сварено млекото што го пиел и дека не е ништо страшно
Женчиња кога правиме крвна слика секогаш лимфоцити се покачени а гранулоцити намалени. Ај за лимфо знам дека е нормално а ова со намалени гранулоцити? Црп ниско. Кога укажува на вирус?