Во врска со апликацијата, ти се гаси и на тебе рандом понекогаш без разлика на колку време ти е стаено да шушка?
Не бе тера додека не го исклучам сама (срам ми е да кажам колку го оставам да шушти ). Ама приметив кога мењам од маче на кола пример, знае да закочи со рекламите што излегуваат, па морам да гасам (некад и телефон рестартирам) и пак од ново пуштам. А ако ми било на фен последно и пак го пуштам фенот, тера до недоглед без проблем. Edit: ама ја го немам местено да се гаси само никад, сама го гасам.
Хм јас ако го наместам пример 2 саати да фенира и после некои 20-30 минути ми се гаси. Ама понекогаш само.. Како и да е, врши работа. Арно кажа фала им на програмерите
Здраво мајки, се спремаме за шестовалентна вакцина, денес провериме крв и ни рекоа дека леукоцитите ни се покачени и дека може да не вратат, што значи тоа кога се покачени леукоцитите? Инаку 3 месеци сме
Читам мајки имате проблеми со заспивање на малите у 4ти скок, и уште сега страв ме фаќа. Моево е у ек на трет скок и навечер шајки отковува со плачење пред заспивање. Комбинација со тазе почнат Малтофер, а и претходно си ги плачеше сите каки и прдешки. Журка. Читам прозорци за будност ово оно, ама не спие повеќе од пола саат денски, па мајка јана нека е. Апликацијата Baby sleep ептен ретко ја користам надвор од ноќно спиење, освен у екстремни случаи. Е денес кај громчето сме и среќа се погоди убаво времето па го симнав у транспортер у двор, демек тргнавме на чао чао. Заспа господинот се-кун-дар-но и спиеше добри 3 саати. Дури страв ме фати дали ќе спие вечер ако го оставам да спие подолго, колку што му се спие. Вие ги будите малите ако се успијат ептен или ги оставате сами да си се разбудат?
Моево од 1 ден спие навечер без проблеми, во 4 скок сме и дење имаме малку вриштења, тегнења за јадење ама навечер си продолжи со спиењето. Кај громчето сме инаку. Колку сака да спие толку го оставам денски, не му пречи, мали се уште мислам за во стилот многу ќе спие денски нема навечер да спие. Дење пред 4 скок спиеше и по 2ч, сега 40мин најмногу неколку пати.
Мене првите 3 ми беа каде каде пострашни од 4ти, претпоставувам тогаш улога имаа и грчевите, да не речам ништо не осетивме од тој скок. Не се плаши пред време исто ко мене.
Еве и јас мириснав ми мириса ко на устоено , ама може од што не ја ни користам, а не ја користам пошто влакна ми оставаше. Види има слична и бејбилав ако сакаш да смениш. Мојата има коса па со чешалот ја чешлам инаку е бушава.
Normalno e da e vaka, i kaj mene malata imase isto. Koga prasav pedijatar mi rece od hrana koja brzo pominala niz zeludnikot, nisto strasno. Treba da se stabilizira po nekoe vreme.
Кога почнавте да ги седнувате вашите машки бебиња? Мислам во скут кај вас, веќе ми тежиси коцпа ме интересира кога почнуваат по алку да седат
мојата се исправаше сама уште пред да напраи 4 месеци, па се консултирав и почнавме во положба 45 степени да ја оставаме и да ја држиме така полуседната, сега ќе праи 5 веќе и од скроз легната положба пробува да стане, крева глава се гледа дека сака да седи, ама не ја седнуваме уште чекам преглед на ортопед
Мене на прегледот на 5 мес др ми рече никако да не го седнувам. Послето околе 6, 6 и пол почна сам понекогаш да седнува. Додуша за јадење секогаш ми е во скут, али тоа е еднаш во денот околу 5 минути. После 7 мес почна малку стабилно да седе. А иначе сега е 8 месеци, не дека не знае, али не сака скоро ич да седе. Единствено ако го седнам во скут и му покажувам играчки што свират или слично
Има врска машки женски, не ми се смејте не знам. Иначе скоро сме 5 месеци и сега ни рече педијатарот веќе може под агол од 80 степени, ко божем ќе мериме... Во скут понекогаш ја седнував и претходно не е дека седи со саати кратко е тоа.
мислам дека нема врска затоа и ја одговорив, ама може грешам па ќе ме поправат иначе ја додека чекам термин кај Антоније 6 ќе напраи мојава и таман ќе видиме дали може веќе да ја седнувам пошо ептен сака
Незнам точно дали има, но некои викаат дека кај женските е подоцна седењето ради куковите, незнам стварно, демек машките порано почнувале со седење, па затоа и прашав така, а дали е така стварно незнам ни јас
Нема врска машки, женски, тој муабет е од порано останат. Битно јадрата да се развиени на колкчињата, а тоа се гледа на ехо на ортопед.
Па добро бе жени што се дешава со бебево??? Излеговме од 4 ти скок ( барем така мислам) 21 недела сме од термин ама она абер нема за да среди спиењето на навечер. Во скок барем ме частеше по некоја вечер 3,4 саати сега ова јас не знам што е. Ќе баталам и апликации и скокови и да се помирам дека нема сон. Ќе заспие во 9, прво станување 11:30, па 2, па 3:30 па 4'30 сабајле во 5:20 стана до 6 се мачев и ја презаспијам и еве очигледно дека ни почна ден. А преку ден немам проблем. 4 дремки по пола саат и една од 10 до 12 си ја спие 2 саати. Ептен се нервирам ....не знам каде заебав работа со спиењево.
Jas po nekoja minutka ja sednuvam uste od 4meseci, od 5 ipol ja sednuvam na stolce za hranenje po nekoj 20 min tamu sedi dodeka ja hranam, sama seuste ne sedi dolgo eve od vcera gledam ne se navaluva odma koga ke ja sednam pred nea so igracka tuku 2-3 minutki sedi ispravenka. Bevme na 5 ipol meseci da napravime eho na kolkcinja po nashe baranje ama kasno bilo do 5m se pravelo posle toa moralo rengen...ovde te isprakjaat samo ako vidi pedijatarkata deka treba ne e rutina za site bebinja a nie malku pobeke zadocnivme i taka...se nadevam ne gresime, vo kolickata od 4 ipol meseci ja vozam vo delot za sedenje shto e i polulegnata polozba ja trgnav korpata kaj shto leze cela.