Ја однесе да ја преслушаат? @barba12 мене ми рече мустела стелатопија фа мачкам ако не се смирува кортико
Ist e i mojot. Pa od zeskoto samo se vlosuva i nakaj vrat ima po malku. Mackav mustela momentalno se smiruvase probav i bepanten i sega se mislam za eucerin ili na frezyderm...
Јас ќе исфрлам и алергени, матичната ми рече никако чоколадо, какао , лешник, бадем… Кога цица и се вцрвуваат после е мирна.. Не ми се дава кортико ќе почнам со стелатопија Она ми спомна имало и некои нови на бекутан ,с.о.с. така нешто биле добри и тие
Јас го оставам ама да бидам до него цело време, најубаво ми спие така . Мајките со машки бебиња дали на курето ја вовлекувате кожичката при бањање? Знам дека сега препорачуваат да не се чепка ама гледам како да му се собрало нешто напред.
Jas ne go dojam ama mojot i koga se rodi si imase problem so kozata, go mackaa eozin. A becutan ne bi ne znam zosto, mustela se klasi ponapred. So devojceto go imavme istiot problem i znam deka vo momentot koga nisto ne ni pomogna mackavme belogent. Se nadevam deka sega nema...
Демек ако сакам поевтина варијанта , ама ќе ја купам мустелата. Ако не помага барем синко ќе ја искористи, секако е со атопична кожа
Малку да, колку што оди без напор, за да исчистам она белко што му се собира под кожичка, ама на бањање во вода. На секое бањање повлекувам ама не го отворам на сила. Така ми рече и педијатар.
Мајки пак јас, ноќеска ми качи температура, денес ја контролираме не се качува над 38, се симнува па пак знае да се покачи ама не многу. Бебе ми е добро малце поплачливо од вообичаено но ништо посебно, рачињата и ноџињата му се поладни. Други симптоми нема и сега тоа ме загрижува од што може да е температурава? На гради нема, грлото е ок, носето не е затнато, крвна слика добра, а сепак ми качува. Вчера го шетав дуваше ветер и свежичко беше дали може од преладување да качува? За 5 дена полни 2 месеци и малце сум испаничена дека е многу мало...
I jas go ostavam na meshe da spie po 20 min lezam do nego pretezno grcevi ko ke ima na meshe I tapkanje po gaze odma se smiruva I zaspiva
Од вчера ја мачкам со мустела стелатопија за лице, има за нијанса подобрување. Претходно со веледа меѓутоа не и помогна