Антоние стандард тој муабет на сите го кажува "оставајте го детето нека плаче, како ќе се учи иначе" да бе, важи, после ти смири го кога ќе зајде. Само тој муабет не ми се свиѓа кај него, друго супер е
Како подлога да, како оградица нема да го задржи бебе кога ќе порасне. Не верувам дека е повисоко од 20-30цм.
И нас исто ни викаше. Башка сум пробала да го оставам да плаче и не бива. Со сила убавина нема. Ваљда се у свое време.
Znaci ke poludam . Edna nedela veke dodeka go hranam se tegne se buta place edvaj 90 ml pie so molenje a e 2 + meseci... ne znam sto e problemot .Smeniv mleko, smeniv sise, smeniv polozba , isto e.... sovet ako nekoj pominal niz ova?
Истото е и кај нас, при крај кога му е млекото се тегне се трга а гладен е,кога ќе му понудам пак пие ама пак со маки и со влечење, исто 2 + може е некоја фаза.
Dve nedeli i poveke bash skok ne trae, a se pocna otkako go smenivme aptamil. Hipp otkako pocna da pie vaka pravi.
Мајка има скокови што траат по месец ипол, недела две не се ништо баш на ваша возраст е втор скок што трае 2ипол недели и вие баш сега сте го поминале громчето
Мене и Александра слично ми рече, не го држи многу во раце нека плаче, а тој пустиот се за мене залепен во раце сака на жештиниве
Кај мене и пред да сменам млеко беше таков што значи не е од млекото. А од аптамилов има многу гасови и смрдливи столици..се надевам ќе се регулира со тек на време
Ви бљуцкаат ли бебињата и колку? Моево знае по 3 4 пати некогаш ако мрда повеќе или ако го свртам на стомак, кога е мирен не бљуцка...не знам колку е нормално
Кај мене еден период кога така правеше сменив само цуцла на шишето да има поголем проток. Користам Авент Натурал и знам тогаш ја сменив да биде со 2 отвори.
И јас мислев на тоа, излеа се нервира дека не му тече а го фаќа мрза при крај. Цуцлата е со ептен слаб проток. Пиши дали ќе смени нешто, ќе порачам и ја цуцла со поголем проток во меѓувреме.
Na tommee tippee nema 2+ cucla mi rekoa vo zegin samo 3 + sega prasav. Nie od takvi sisinja pieme. @Saf za aptamil isto mnogu roditeli prasuvaat ova e od grupata na fb kaj sto sum clen.
Јас имам слично. Не може ко оградица, ниски се мрежите и не е стабилно. Ќерка ми на 4 мес кога почна да се превртува одеше преку мрежите. Ама бркаше работа за занимација најкористено нешто ни беше подлогава.
Се вратив на Хип..10 пати ми поврати денес и имаше мнооогу гасови ,по плачлив од вообичаено, а столицата ужасно мириса. Страв ми е и жал да го мачам, со Хип му е супер не го менувам, и така се тука некаде со количината на железо.