Мајки од кога можеше бебе да се става во релаксатор? Имам дома релаксатор ко транспортерот е таква форма има само што се лула. Од кога смееше да се става во релаксатор?
Мајки дали кога се успивате преку ден и успивате преку ноќ имате различна рутина, различни песни/начини на заспивање? Нели тоа да им се стави до знаење кога е ноќ, а кога ден, па ме интересира како правите?
Преку ноќ штом цица ја оставам во креветчето мртка некое време и си заспива сама, а дење некогаш се нишкаме некогаш не. Порано сама заспиваше а сега плаче и се лути кога и се спие па морам да ја нишкам и и пејам песнички.
Од прв ден кога дојдовме дома, ја ставам во 4moms, пуштам да ја лула и си заспива таму. Ај брз одговор, бројка на пелени како зимате? Малава има над 4 кг секако може веќе е накај 5,досега зимав 5 ка Памперс Премиум и се мислам за 3 ка. Големи да не и се или?
Каков е тој од 0+ ? Јас имам два, ама двата некако многу се вдлабнати, ниедно не ми е ко за новороденче.. Овие ги имам
Јас имам слично на 2рото и некако не ми е за ептeн мало бебе, некако како да седи во него не да лежи, ама па и нешто не го сака, не сака да лежи во него.
Јас имам слични вакви, само првиот кај мене лула напред назад не лево десно и во 2та од месец дена го ставам.
Бебе цица од мене, а ад му давам по 2 пати на ден наутро и навечер. Е вчера и денес цица од мене заспива 10мин и се буди и плаче се до дека не му направам ад па се смирува и заспива. На помпа вадам само по 30 од 2 гради па се си мислам дека немам млеко доволно. Ќе полудам а баш сакам да дојам плус тоа што на града заспива. Некое чаре?
Најди го на интернет според слика ,ќе видиш. Ма да вториот пишува дека е од 0 месеци ,па јас кога ја седнав ќере, за грев беше, главата со телото споени.. ко седната наместо легната..
Ист ваков. Само грчки сајтови наоѓам. Ми личи на 0+ оти баш ист ко транспортер е во формата. Ќе го ставам да видам дали сака.
Najcesto zaspiva sam, ni nekogas bara i vo race, nekogas e so nekoja pesnicka no razlicna od nokjnite. Denski nemame nie nekoja rutina za razlika od navecer
Потечна столица може да се јави од тобрекс капки? Откако почнавме со нив бебе потечно кака , вчера 2 пати, а денес до сега 4 пати и тоа со слуз..