Со дигитален од еурофарм, околу 620 ден е, врвот е мек и се витка за во газе, мери за 10 сек. Матичната ми рече на 38 да давам сируп. Јас користам ефералган, во Систина ми рекоа да избегнувам чепче.
И моево спие како зајак по 10-15 мин преку ден. Ако го шетам со количка ќе спие цело време. Барем навечер спие со по две будења за млекце иако заспивањето ни е по саат време а некогаш и повеќе
Грчеви се најверојатно, штом се смирува во раце супер е....нека пртка и може така полесно ќе ги проаѓате
Јас имам дигитален на Чико што се става под мишка и за 5 сек мери температура, свири кога ќе ја измери, инаку имам користено Ефералган чепчиња кај првото за температура и се ефикасни, сируп нејќевме ми го повраќаше стално, за сега ќе видиме.
Ама само мостче барам со играчки, да нема подлога доле. Јас на Енци менци и локо кроко барав мислам, не најдов. Нема везе секако нарачав вакво. Практично ќе е?
Не сум те разбрала, sorry. Такви мислам во Мала пажња имаше. Имам јас слична подлога како на сликата само без оградицата. Додека е мало ќе го задржи бебе, кога ќе порасне тешко. Ептен искористена ми беше.
Синко и навечер се буди на два саати за цицање и така си презаспива …. Си се научи почесто по малку да цица
Јас од четвртиот стрепам уште од сега апликацијата вика на 19.10 ќе почне Сега сме уште 2 дена во 3ти скок ама не е страшно.