Пишува еден месец на кутијата. @Bebetoo да. Баш прашував за ќерка ми и во диспанзер ми рекоа дека штом е такво ќе има изразен белег.
Додека му го миевме косичето на кое имаше Веледа шампон малку како да му залетна водичка. Не сум ни сигурна дали е тоа или од плачење почна да кашла. Дали е опасно?
Јас скоро го удавив,да го измијам на грбче го свртев и лицето во вода му отиде кога спрета се свестив,се засркна од вода го тапкав да искашла,баш утредента бевме на контрола и кажав на педијатарот ми рече ништо страшно, после 2-3 дена па вода се напи,се засркна пак, плачеше и двата пати,јас се извадив од памет ама ете ништо не му бидна фала богу.
40 дена како се сметаат, дали се брои денот кога е роден или од утредента? Моето е на 01.09 кога се 40 дена на 10.10 или на 11.10?
Мене ми личи многу неприродно искрено и покрај тоа што ако сум на мака би го применила. Ама ако не е неиздржливо сосема ок е бебе да спие како што сака да спие. Поготово за 3 месеци бебе ич не би помислила на ст
Ние овој распоред го имаме отприлика и едно време почна да делува почна да си спие ноќе по 5 часа , ама во скокот се смени пак и пак станува на 3ч ноќе. Така да џабе ..
Sleep training не се прави на толку мало бебе. Најрано после 4тиот скок, после регресијата во спиење.
Zdravo mamicki.Neznam prashanjevo dali e za tuka no sakam da gi prasham majkite sto imaat bebinja stari nedela dena po kolku vreme vo denot spijat?
Го земавме од Енци менци Joie 0-36. Исто ја користиме и количка од Joie бидејќи сме задоволни па затоа и се одлучивме и за тоа седиште
Dada znam ama chisto prashuvam za mislenja spored toa shto chitam najdobro posle 5ti mesec ama me interesira chisto dali nekoj probal kko e shto e
Free On - Polar ама уште не сме го користеле https://www.freeon.mk/product/автоседиште-polar-0-i-ii-iii/