Од какво шише пиете? Јас имам на авент еве сега ми кажаа дека требало да му сменам цуцла 2ка, јас пак пред некој ден сменив нова 0+ вуцла на шишето, можеби и затоа не ми пие
Девојки пак јас. Колку време порано им правите крвна слика ? Дали може денес пример крвна слика а утредента вакцина? @Inamya
Јас така правам, претходниот ден крвна слика, следниот вакцина. Мислам дека може крвна слика стара 3-4 дена.
Мене Марина ми рече неколку дена пред вакцина. Затоа прашав дали може еден ден порано. А колку часа не треба да има цицано претходно?
За вакцината мене ми напоменаа да ја носам нацицана да не ја дојам саат ипол после тоа за да не ја поврати
Моето денес полни 3 месеци, преку ден пие по 60, 70, 80 до 90 а навечер по 120, не се оптеретувај штом напредува нека јаде колку му се јаде па не се роботи бебињава и ние не јадеме секогаш исто. Ќе помине само не гледај табели, колку му се јаде ќе си изеде
Стварно не ми било јасно ова , мора толку Баш така и нас не ни се јаде и пие секогаш исто, исто и бебињата па и они се живи суштества
Ние во Јане ги вакцинираме, прво правиме крвна слика (резултати одма искачат) и се симнуваме за вакцина, за саат време и со двете бебиња завршуваме. Не ми се тормозат секој ден да ги мкнам по болници. Али прави како ти одговара, можеш денес к.с утре вакцина!
Мајки бебуш ми е 4 месеци, гугањето го надмина сега почна да брмчи и да писка. Од кога почнуваат со брбљање бабаба и сл?
Хахахаха баш И зошто баш баба аба, боље би било мам мама, тат тата. Мислам јас ги родив не баба им о.О
Моево има 8+ и тек сега почнува со авававва ауауауауа, не е ни баба, ама ни мама. До сега брчеше и пискаше само. Свеки спремно чека малиов да испука "баба" и да се јави кај сите да се испофали
Втор ден со тт најмногу до 38.4. Константна стои на 37.7. Бебе нит кашла, нит има шлајм. Едино се лигави премногу и се чешка во уста. Матичната вика антипиретик само и форсирање со доење. Има ли некој вирус ваков, до кога трае?