Majki napravivme 3 meseci i se napregame mnogu za d ase svrti nastrana mnogue ziv kakvi vezbi nesto mu pravite vie postepeno za da go spremate za sednuvajne ako moze sliki ili sto trrba da mu praavam sega
Го имав и јас истиот проблем, крв течеше од рани. Кога ќе се капев ме болеа брадавиците од водата што течеше, кога ќе го доев заби стегав за да не вреснам од болка. Пробав со силиконски и мене не ми помогнаа. 2-3 дена се измолзував и му давав со шише, немав болки големи со пумпата, мачкав ланолин, ставав вакви и ми заздравија, сега без проблем си го дојам, а мислев ако почнам пак да го дојам дека пак ќе случи истото. Изгледа си треба време и брадавиците да си се навикнат.
Ние два дена бевме успани повеќе и кенкави а на местото ставив лепенка за болка и температура оние што се сечат со ножички
Задоволна си од биогаја? Јас му давам Рекол, му одговара амс некогаш заборавам оти 2 пати дневно се дава
Да,сум. И за синко ја користев. Ама можеби сега ваја ќе сменам и матичната ми сугерираше ваја или нормиа. Еве и @kristina.k е задоволна Нормиата не и одговараше
Вчера спомнавте за цртани, ќе пишував ама изумив. Има за бебиња препорачливи баш видеа, со јаки контрасти, мислам за над 3 месеци беа. Hey bear sensory или dancing vegetables, dancing fruit итн. Добри биле за бебињата кратко да гледаат, само да не е предолго да не се престимулираат.
Не знам што да ти кажам, јас прашав за секој случај да не згрешам ама изгледа секој педијатар има свое мислење за бањањето
Здраво, може ли да ми препорачате МАТИЧЕН педијатар во Центар или Карпош? Досега бевме во Старс Медика кај Ѕвезда и Драгана, веќе немам нерви и време да чекам со саати на закажано со 2 мали деца. Ми ја препорачаа Др.Билјана Христовска во Букурешт ама не прима нови пациенти.