Може ли линкче од продавницата? Неам појма секој си кажува нешто кко ми кажуваат така правам ќе го ставам од одма само да купам
Мајки вие што сте од Скопје, дали ги носите бебуши на Водно? Моево е скоро 3 месеци се мислам барем до средно Водно да пуштиме нога или уште е мало
Па Водно не е толку високо, а средно па уште помалку. Тоа се однесува на екстромно високи планински места. Кај нас има многу населени места со поголема надморска висина од Водно.
Јас на 1 месец го однесов во село на 900м надморска висина, на поседок. Ако мислиш за тоа. Е сега Водно не знам колку е точно, може е помалку/повеќе. Немавме проблеми, настина малце климата беше поладна а ја си го облакав исто како во Скопје ама ништо страшно убаво си поминавме. Моментално сме пак еве скоро 2 3 недели и ужива во природа, сега сме 4 месеци.
Водно е скоро 1100мнв Муабетот ми беше повеќе за промената на надморската висина, за облекување секако ќе се приоблечеме Фала ти
Mamicki od koga pocnavte da gi stavate decata so igrackiv mojava samo sto napolni 3 meseci ama ko da ne e interesiraat uste mnogu vakvi nesta bas pred nekolku dena ma sred nok mi tekna da ne e nesto vo red …a i kolku e merzlivaa lelee rskat samo sto ke e stava na stomak a vaka na mese koga e drzam potpirana na mojata noga ko stica sedit
Mamicki od koga pocnavte da gi stavate decata so igrackiv mojava samo sto napolni 3 meseci ama ko da ne e interesiraat uste mnogu vakvi nesta bas pred nekolku dena ma sred nok mi tekna da ne e nesto vo red …a i kolku e merzlivaa lelee rskat samo sto ke e stava na stomak a vaka na mese koga e drzam potpirana na mojata noga ko stica sedit
И јас тргнав сега да проверувам. Еве Маврово и Крушево се повисоки од врв на Водно, а таму сигурно има бебиња. Али не си трошете нозе за до горе, шетајте на средно.
Не бе какви нозе, ќе попаѓаме со количка чисто да смениме малце и да одмориме мозок. А па што викаш Крушево ни е највисок град на Балканов 1350 мнв сигурно има и таму некое бебе
Вие што имате бебиња на околу 3 месечна возраст. Колку ви спијат денски? Мојава не сака ич да спие постојано е во раце. Очите и паѓаат за спиење одвај ќе ја заспијам и за 15мин станува. Немам и што да и правам цел ден. Гугаме се смееме ја возам во количка ама пак најмногу во рака сака. За заспивање не е проблем, заспива брзо ама во рака, проблемот е кога ја легнувам веднаш се буди. Се е пробано и пак истиот момент станува. Нема милост ќерка ми
Мајки дали вашите бебиња кога се во скок во развој спијат денски??? И минатиот и овој скок приметувам дека заспива и за 5 10 15 мин пак се буди.. ама навечер немаме проблем... инаку сме 2 + месеци
Фала ви многу за советите за постелката доле ќе најдам подлога супер предлози дадовте. Е сега ме интересира ние дме за една недела три месеци, рацете не ги вади од уста - цуце цуца го вади сам цуцето и ги става рацете ова вака треба да е?
@Erika.greeneyes нешто слично смеми ние, заспива во раце буквално исправена, ама а ја легнеш одма отвара очи. Јас почнав да ја дојам легната на кревет и така заспива и си продолмува да си спие. Е сега не пали секогаш, ама за навечер посебно ми е супер @GoldenFrida и мојата е за 1 недела 3 месеци и ако нема цице во уста тогаш рачињата ги шмука Јас и бутам и цуцли и глодалки и свашта и се ми плука, ама раче си е раче