Ние сме на АД, со јадење немаме проблем, дење горе доле ок спие ама ноќе кенка во сон во рандом време и станувам по 100 пати да му ставам цуцла и да го нишам. Предходно се будеше еднаш во текот на ноќта сега едно 15 пати. Сабајлево во 5 ми стана расположен за играње
Mnogu se plasam od ovie skokovi. So prvoto ne se sekjavam kako bese. Se budat mnogu nokje koga se vo skok?
Гледам дека е јак интретиот цел ден нешто изводи кенка сака во раце што е чудно за него цица па нејќе па сака уххх
Ве молам за совет! Бебо е неколку дена само ни препишаа Трицеф има инфекција. Докторката ми вика 5 дена антибиотик, после тоа ќе се договориме за пробиотикот (диастоп по 9 капки). Мене ова ми нема логика, треба пробиотик и антибиотик заедно, секој совет ми е значаен!
Третиот почнува 2 половина на 11 недела и трае до прва половина на 12та а 4от скок почнува од 2ра половина на 14та недела
Ќути а кога ќе вресне ни во раце сака ни во креветче, случајно открив вечерва и ми успеа на два пати да го смирам замотан во мекичко ќебенце гушнати и легнат на мојата рака, нормално и јас да легнам....викам како порано не успеав да откријам како да те смирам, ама ај ќе знам одсега
@fana Не напредуваше добро ама сега почна просек 25гр на ден и ми рекоа добро е, да продолжам да давам на 3-4 саати ама заборавив да прашам за ноќе. Убаво си спие, тешко се буди и еден саат му треба да испие 90мл. Старо е 25 дена и не знам дали мора да го будам. @Saf Не се буди моево, да го оставам цела ноќ ќе ја преспие. Збунета сум и јас, првото доенче по цела ноќ цицаше
Мајки што фаза е ова бебе да не сака ич на кревет, само во раце и да цица? И таман ќе го спуштам, 10 минути и плаче. Не сум спиена, сум заспала со него на кревет во раце, среќа се штрецнав. Ич не сака да спие, што ќе беше. Луксуз ми е одењето во вц.
Обично 2 часа по антибиотик треба да се даде пробиотик ама можеби дека сеуште е многу мало ти кажале за понатака. Најдобро прашај ја отворено матичната