Мајки бевме на доктор. Вирусно е. Крвна слика направивме покачени леукоцити. Не сака ни да цица. Не е расположена кенкава е цел ден. Ми препишаа електролити ама не сака да пие воопшто од нив. Ми е страв да не дехидрира. Некоја замена за електролитиве има?
На другарка малиот не прими рота бидејќи многу какаше како мал и рекоа дека не е многу неопходно да прими
Мене палчевска ми го качи и видоевски ми ја потврди терапијата и матичната исто такс. Висок е сопругот па и во висина оди може ради тоа
Нас на 2 месеци ни накачија на 2 капсули д3. Од тогаш му давам една д3 и една д3 со омега. Сега почнав по 2 капсули д3 и една д3+ омега. Над 9кг е.
Значи поради истото претпоставувам, само јас давам пет капки на пливит. Инаку моево во висина оди на килажа сме 6kg
Ништо,остави го така. Ако нема Соор не се чисти со ништо. Јас не знам дали е во скок, ама преку ден само си ги одмара очите. После 18 ч само квиче и сака во раце. Денес е само на градата обесена. Ноќе спие само.
Обично почнувала кај 13та до 15та недела имаме исто однесување полека. Денските дремки се скоро по 15минути до пола сат. Се учеле да спијат ко возрасни важно било да им се оддржи рутината и ништо да не се менува за да помине полесно.
Толку спие, баш да одмори очи. Синко ја занимава колку ручек да направам. И тоа со трчање. Што дека ноќе спие, не можам ноќе да готвам и средувам по дома. Лудило.