Другарка ми кажа дека може да се спречи со апчиња за контрацепција, ама најдобро да разговараш со гинеколог.
Јас ги исправ еднаш во машина и се наполнија со вода сеа свират и тече вода од нив. И од тогаш не сум ги ставила пак, колку и да перам пак се во уста става, се фаќа и да го мијам по цел ден џабе. Го лиже подот, влакна му вадам од уста и више се откажав од се.
Same here. Не можам да ја до пратам, се што ќе допре пика во уста, кај и да ја легнам ќе најде нешто да лиже или да стави во уста. Се откажав и ја готово, тоа е. Фала богу до сега здрава, ништо нема.
Фала ти Се загрижив бидејќи претходно му беше растресита како со зрна и оддеднаш потечна неколку пелени веќе така, а мокри му се сите, си цица убаво
Што да земам превентивно за кога ќе го носам бебе на вакцина, или доколку развие температура што се зема?
Превентивно ништо освен лепенчиња на боцнатото или облоги од ациди борици. Ако качи температура над 38.5 се дава сируп Ефералган, Парацетамол или чепчиња Ефералган, за помала температура само се облекува полесно, се разладува и се тушира со млака вода без глава.
Малку глупаво прашање, но немам искуство. Како чувствувате дека креваат температура, дали мерите почесто и со што? Земав бесконтактен, врска нема, или па јас не знам да го користам. Цело време од кога е родено бебево, според него има температура
Четврти скок со регресија кој сака нека честита. Официјалнотоа е. Станува на два сати еве го држев донсега презаспа. Некои совет за презаспивање во регресија а да не е цице? Цуцла не - ми ја фрла пробав. Моцарт веќе ќе станам диригент, пали али све помалку и помалку. Фенот чат пат фаќа. Нешто што ви успеало на вас да пробам што сте поминале низ ова турбулентно време
Со живин илинобичен дигитален мерев јас на секој два сата. Ако имаат температура станувале кинкави такс ми рекоа мене