И на нас така ни се направи го мачкав со кантарион и помина другиот ден немаше црвенило.. нас ни беше од кремата му одговара самооргинал павловичева.
Ние за 5 дена ке правиме 3 месеци еве веќе два дена носето не и е затнато ама и крчи нон стоп и кога голта плунка се мачи некако а за цицање убаво си цица, па незнам дали има шлајм па и прави проблем? Педијатерот ми рече мала е само да чистам со солен раствор а ја веќе тоа го правам. Некое други искуство да ми кажете ? Фала ви
Даваш ли нешто за грчеви? Јас испробав многу препарати и најзадоволна бев од Саб симплекс. Не знам дали тоа ни помогна ама испробував многу... Баш е жално, јас се зезам еве керче се буди плаче и ме бара да ја гушнам за да прдне ама стварно е така... Со лесно, ке помине
Екипа во 4ти скок, здраво Бебето денес или е на града или шмука прсти. Млеко имам, ама не знам што и е? Гладна ваљда не е...
Моето нејќе цицка да види буквално на сила цицаше пред да заспие. По ново сака да се нушка во раце. И приметив дека кога ќе почне да се дере ми врти глава обавезно као нешто протестира.
Ние денес штрјакуваме со глад и плачеме до зајдување, пола ден бев чупава во глаата, не можев ни да се исчешлам, го изнесов надвор но додека облековме јакна и излеговме од зграда дигна се у ваздух...., синоќа се бореше сам со себе да се сврти на страна, плаче во сон а тоа автоматски значи јас не спијам, ги крева ноџињата сосе вреќа до глава и ги удира од душек....како ќе се издржи ова чудо?!
И ние штрајкуваме со глад денес. Кога ја земам да ја дојам вришти како да ја тепам. Само кај мене во раце не плаче ако ме нема во просторијата или ако е кај друг во раце исто плаче колку што ја држи глас и тоа со солзи. Одбива и да спие. Ноќеска до 4 сабајле ја успивав живците у плафон. Вака ако продолжи ќе завршам у Бардовце.
Од колку месеци може да се става исомар во носето на бебето,моето е три недели носето му е малку затнато и не можам да му ги извлечам дали може да ставам исомар и да ги извлечам полесно
Може да ставаш од одма, јас ставав по препорака на педијатар (ми препорача исомар или било каков солен раствор) и влечев со носко.
Ме стигна ротата мене. Не можам око да склопам, гадно ми е, дијареа имам, ми се повраќа. Купив и антибактериски сапун, гледам многу ми помогна. Многу гадно на стомакот. Чувајте се. Што да земам да ми олесни? Кај бебе за никаде од вакцината, сега и своето гајле да го берам. Башка што не можам да заспијам, а кога не спијам, тоа е убиство за мене.
Скроз истото што го опиша веќе месец и пол.. А треба да е излезен од 4ти скок од минатата недела а некако абер нема да се врати во нормала . Само живци ти требаат. Јас моите ги изгубив по пат