Преку ден спие претежно надвор, дома пократки дремки ама не плаче. Си седи во креветче, гуга. Па и мењам позиции доле, ја играм, ја пресоблакам, тропкам. И пред да ја фати кризата ја ставам да цица и спие или дреме. Навечер спие од 20ч до 6 со едно бидење. Ако ја осетам дека мрда и ставам цуце и презаспива.
Добредојде во 4ти скок. Неколку хинтови...давај и да цица во тивка затемнета просторија кај што нема што да и одвлекува внимание. Кога ќе ја успиеш пред да потоне во длабок сон и пред да се разбуди. Ако е будна и гладна некогаш цицање додека шеташ низ соба е опција. Ние скоро месец и пол бевме вака. Со лесно нека минува
Преку ден едвај , и ако заспие спие 15 мин со предходно плачење , ме бутка со раката штом ја навалам во раце за навечер спие ама многу немирно , прета со рацете , еден саат ја држам за раце додека да се успие убаво , ама она од како се роди навечер спие, станува за цицање ама презаспива.... страшното кај нас е преку ден , значи ништо не можам да и погодам , цело време ќенка , не знам дали јас не правам нешто како што треба или премногу очекувам од бебе од 3,5 месеци , како и да е е многу фрустрирачки , јас така го доживувам , се надевам ќе помине побрзо скоков, па ќе почне некој ред да фаќа , нема ред ни за цицање , за ништо
И јас уживав, додека не бидна после полноќ и немаше абер 6 саати да заспие Еве цел ден сега го чекам, не му се муабети сега
Како мајка на голем спијач ќе кажам дека детево некој ми го заменил со овај фамозен 4 скок. Толку И ќе кажам не му менувај ред додека трае скоков.
Za spienjeto deka pisuvate, dali e vo red 3 ipol nedelno bebuvce da spie bukvalnoo odma posle jadenje? samo pocnuva mnogu da placi za jadenje na 3h i duri e pri kraj si zaspiva odma
Фала ти. Баш преска пишав на една членка дека овие финти ми успеваат денес. Ја успивам в раце и ко ги затвара очината пикам цице во уста и почнува. Или дур станува, дур се свести одма на цице. Будна нема шанса, на секој шум реагира, особено на огнот што пуцка, ми се иде да го налеам вода да изгасне и ајт.
Мене уште од втор скок ми вришти на цице. Особено кога го успивам. Ако го покажам, среќа што сум во Македонија, на друго место, социјални служби ќе дојдеа. Како најголем криминал да правам. И јас одма после спиење, уште нерасонето, не знае кај се наоѓа, бутам цице. А после ако помине време, и е време за спиење, оставам да поплаче во раце, додека думкам и додека стојам суптилно, демек несакајќи ми паднала цицката во уста, и успева. Не знам што е со вриштењето на цицка. Ја гледа и вришти. Или пак ќе цицне, цело ушлапано со млеко и ќе вика. И ти си као А кога е комбинирано се тоа после полноќ Мистериозни човечиња.
Majki samo na doejne sme veke dva dena ne e pokakan pocna nervozen kemkav da e sto da.mu dadam za da se olesni