Порано или покасно доаѓа хаххаххах не знам се мислам во петти месец да платам Dr. Goodnight дали кма некој искуство со неа?
Исто спијам ноќе, се ме боли. За у вц финти...коритото пред мене, внатре мека облога и го легнувам, транапортерот со мене у вц... или на под, нормално на подлога. Преку ден се правам со една рака скоро.
Спремни сте да го оставате да плаче? Како што знам по методот на Фербер работи. Или некоја варијација.
Мислам нема потреба од паники, не ме сфаќате погрешно. Јас психички забегав што се вели очекувајќи скокови. Со првото не ни знаев за скокови, туку си велев дека е нормално за бебе да прета, да се буди и слично. Еве и сега од што читам сум напната многу. А за тренери не знам зошто би давале пари, најискрено го мислам ова. Без навреда.
Знам трикови Ели, ама не палат кај сите. Ги праев со ќерка ми кога имаше такви фази. Со син ми не може. Тој сака во раце и станат да си, иначе зајдува до модрење и на 2 пати се онесвести. Со една рака ништо не можам да праам пошто е тежок и не е возможно да го држам само со една рака. Сем кафе од машина. Blw методот е најдобро нешто. Криво ми е за првото што не бев доволно информирана па на 6 месеци почнав со блендирање, таа грешка пак не ја правам. Сега почнувам со крупно пасирано и blw.
Ние сме 4+ и мојот спие од кога е роден по цела ноќ, секако со 2 станувања за млеко. Воопшто не гледам никаков проблем во тоа Предходно стануваше во 10ч наутро и едно пола саат буден, да го преслечам измијам и слично, па си продолжува да спие во дневна уште 45мин Сега со 4 скок станува почесто на вечер и плачи во сонот, ќе го завртам си продолжува, и така во круг до сабајле. Битно тој си мижи, а јас што вежбам стомачни легни стани до креветче тоа е друго..
Dali se dobri maramicite na sleepy? Do sega koristam bekutan 5meseci sme , baram nekoj dobri a poeftini bekutanot se najskapi a se trosat mnogu brzo
Кога е на стомаче ја држи убаво, и ставам од оние црно белите картички и огледало и си се врти сама, кога ке се измори ја спушта, одмара и пак се крева ги гледа. Е сега кога ја држам некогаш исправено знае да е лабава или како да и паѓа главчето ама тоа е обично кога и мењам положба ама мислам нормално е. Инаку ништо не форсирав, и тами тајм на почеток неќеше воопшто, од скоро почна да поседува повеќе. Не се секирај, прави и нешто интересно, ставај на стомаче и со тропалки или нешто ке си го вежба вратчето.
Во Соба за доење и АД имаше некоја мајка прашано што опфаќа тренингот и така и' беа одговориле дека се чека на интервали пред да се смири детето. Јас лично неам познаничка што платила.
Јас слипи користам од прв ден и според мене составот им е многу подобар од бекутан. На почеток кога истражував кои да ги земам тие некако ми беа најсоодветни, со помалку хемикалии и 99% вода.( има и подобри и поскапи секако како water wipes ама 250 денари е сулуда цена според мене) Нас не ни направиле никаква реакција.