Моето за некој ден ќе прави еден месец, капките ми ги дадоа затоа што малиот префати вирус од сопругот и бидејќи нема потреба за друга терапија ми ги дадоа капките како витаминска терапија за полесно да закрепне.
Kако не стои на шест месеци. Моето уште не седи. Јас го оставам да седи а тој веднаш се фрла во положба за лазење
Ако бебе има болка или нешто му е, ќе се смири или ќе заспие? Јас вакво плачење не сум чула, крештеше, ептен жално. Ни аспиратор, ни играчки, никако не се смируваше. На крај со прдење со уста и лажички чукавме ко пештерски луѓе некои ненормални, битно се смири и заспа. Ама многу се испаничив, многу многу жално плачеше.
Со солзи моето. Скоро недела дена по цел ден плачеше така кај мене обично се смируваше. Ама некогаш ни јас не можев да го смирам. Многу ми беше тешко тој период. 4ти скок јас препишав на тоа.
Мајки на женски бебиња, дали кај дојките на вашите бебиња, тој дел е како топчиња кога фаќаш? Не знам дали убаво објаснив. Прв пат приметувам и од памет се извадив. Кажете оти е нормално.
Мајки зошто мојот цицкољубител партал ми ги направи цицињата дајте некој совет против болка на брадавиците? Ќе ја предупредам жена му кога ќе го жениме
Ако го боли нешто одма се заприметва, плачи многу нњма да се смири со ништо ниту пак ќе спие. Ако го боли меше се стега и крева ноџина горе, ќе се зацрвени цело, ако го боли уше со рачето таму ќе се гиба и ќе плаче, заби ако се во устата ќе се фаќа ќе проба да ги чеша со шо ќе најде.
Моето е машко и така се роди. И да нормално е жлезди се од мајчините хормони. Дури на едното цице има како бело, ми рекоа можно е да е и млекце и дека ќе се повлече со тек на време.
Ме смири малку. Испаничив, на итна ќе ја носев. Па и нешто ми е расплачана, не спие. Сега му велам на маж, на бебка ц*ицки и пораснаа. И прашува дали е страшно тоа Не знам, ако не, нека добие и циклус уште сега.