Ги добивме за мекици. Глодалката ја сака има мирис на ванила и мислам дека му се свиѓа, ја носи ја јаде, коцкиве уште не пробува ама тешко. ќе ја земам големата гледам 1000ка е во зегин еве као поклон за Нова Година
Како ги миеш? Мене во дупчето на топчињата ми влегло вода на миење и мириса на влага и појма неам што да им правам... да ги пикнам во машина за садови или да ги извријам? А баш си ги сака и ги користиме стално
@Rtulka еве ги, овие ги гледав јас @anngelique баш сега ко барав слика ми излезе со црно внатре пресечена никако мислам тоа не би се исчистило ако има фатено мувла веќе. Ако нема помалата дупчиња неа би ја купила, вака треба да се менува редовно штом влегува внатре вода.
Првото дете ја имаше големата софи и воопшто не ја сакаше,а сега второто ја има малата и многу ја сака. Според мене малата е подобра за помала возраст полесна е за држење.
Исто и мојава бе Кога цица почна многу да прета, увото си го тегне, се кубе, мене ме штипе со тоа прстињата ко со клешти. Се лигави од ко направи 1 месец и чекаме заби од тогаш. Еве ја за 10 дена ќе прави 5 месеци и абер нема уште, ама затоа од ко ќе се нацица, па ко ќе ме загриза ко за десерт... Инаку што е работата со Софи жирафите? Јас мислев дека се обични глодалки На мојава рекоа најверојатно за нова година ќе и купат ама поима немам каква, ме замисли сега Золва ми има скоро 2 год дете и баш ја прашував јас пред да се породам дали е толку посебна за парите или ради парите е посебна жирафава, рече нејзиното не ја обожавало нешто посебно
Моево овие ги сакаше најмногу бананата е од али експрес, другите од littlebundles.mk ги има и овие на али експрес