Грчеви се, сабајле пак се случи истото и многу се стегаше Нека ни е со лесно оф, баш се радував дека кратко му траеја
5ipol meseci sme uste od 4 meswci noke se budi po 2 3 pati so placenje vo son ne gi otvara ocite moram da go krenam da go gusnam taka 1 min i go vrakjam odma zaspiva se ova trae po1. Minuta. Ne e gladen ednas ili 2 pati go cicam nokje. Sum mu ponudila i grada vaka ko ke pravi i ne saka vo 3 ako stani da cica vo 4 ke placi vo sonot. Dali i kaj vas se slucuva vaka sonuva nrshto ili zabi go macat..ili pa skok vo rast koj trae veke mesec i pol kaj nas
Ние сме 2ипол месеци и знае да прави вака, не секоја вечер ама често. И кога ми е во раце заспана знае да плаче без да отвори очи и тешко се смирува. Исто нудам да цица несака. Ова често ни се случува кога има повеќе стимулација преку ден, кога сме излезени, со луѓе и слично.
4ти скок, дете се го интересира освен спиење, од понеделникот наваму спие по максимум 45 минути во текот на денот, тоа е пре малку,можно ли е, побудалев, па едвај и се успива со вриштење??
Исто. Кај мене дневните или се врз мене или ги нема. Башка што секое успивање не само што вришти, прави звуци како да го тепам. Си го расипав мочниот меур од стискање.
Леле луѓе скок ли е што ли е? 6 и пол месеци ми е беба, не смеам ни со грб да се свртам кон неа, а не дај боже да не ме гледа, моментално се вришти на цел глас. Има некој скок во овој период? Не знам да пратам тоа...
Мајкички што ги мачкавте бебушиве околу уста кога се исфрлаат од лигушки по цел ден што се мокри? Знам дека имавте поназат пишано ама ајо не ви е тешко да не скролам цел ден?
Бебе несака да цица ни да спие. Вчера примаше рота можно ли е да е од тоа. И сеуште не е какан од кога ја прима ротата.