Мислам дека претерале со видеото. Да се добиваше така лесно, човештвото не би постоело. Ставиле мајка како си го думка бебето нежно, епа ја не знам кое бебе сака само да го држиш како цвеќе. И таа со љуљашката. Убаво покажале со првото видео, после се изгубиле во контекстот. Што можам да земам за смирување при доење? Чај некој, витамин?
Не да претерале туку избегале од контекст. Тоа што тие го прикажуваат е физичко насилство веќе. ^ само б6 витамин смееш.
Мајки дали сте давале гел алое вера на бебе и ако да од кој месец? Велат дека е добар за имунитет па си викам подобро природно отколку сирупи и витамини.
Јас зедов поларна, прашај дали има уште, и памучната ја имаме ама танка е за сега. Види и во Dzidzi-kids shop.
Овие ги водат како зимски во Тила, немаат подебели. Моите спијат во вакви, но дока ни е топло и се таман. Подебели види во Нанам.
Не знам, се распрашувам по мајки што користеле и од кое се задоволни. Ми викаат може една недела по раѓање да се дава ама се мислам
Сега читам пишува 12+ год. А на фб. Што продаваат нивни производи имаат пишано 12 +месеци. Ај сега...
Не знам мила се распрашувам и јас, гледам го даваат на бебиња и мали деца. На него пишува од најмала возраст. Сепак ќе консултирам и педијатар за најсигурно.
Ако на него пишува дека е така тогаш веројатно може. Се мислам дека на профилот на мамабезекрана во коментарите ја критикуваа што препорачува гелот да користат и бебиња.