Нема значење. Пробиотик даваш еднаш на ден, капките ги даваш со секој подој или шише. Јас пробиотик давам сабајле, прв подој откако ке стане, а кога давав и капки (Колиеф/ Колипрев) ги имам давано заедно со подој.
Во новата година ви посакувам бебињата да спијат по цела вечер, поретко да плачат и почесто да ви се смешкат. Нека ни се здрави и живи. Среќна Нова Година мамички
Јас давам пробиотик на џејмисон и се убив од перење на рака ја протерува ко клизма да сум и ставила, до уши лом се прави
Мајки ај помош овде. На малава газето и е малку црвено. Пробав со бекутан со цинк и со судокрем нема подобрување. Што ви се покажало ефикасно? Од старт до сега и користам памперс актив. До сега немаше реакција. Не сум го сменила до сега. Можно е дури сега да покаже реакција?
Исти мисли ми се вртат по глава и си мислам дали сум идиот, ама ни по втор пат не ми се проаѓа низ ова. Си го сакам бебето највеќе на светот и ништо не ми е тешко околу него, ама ова неспиење и уморот не можам да ги поднесам. Многу ми е тешко кога не спие како што треба, многу. Да ми е живо и здраво, ама едно доста е, од друга страна па себично ми е да го оставам само. Ај за неколку години можеа ке сменам мислење.
Мислам дека не се работи за грчеви бидејќи откако ке се најаде било на цице или ад не плаче не се витка весела супер си е тоа се случува кога треба да јаде а и нудам цице и порано и додека е расположена, не гледам на време секогаш и давам по принцип кога сака меѓутоа не сака секогаш , уште еднаш да кажам не го прави тоа на секој оброк може да се случи само еднаш во денот а може и повеќе пати веројатно се работи за период/скок во развој само да не Ни потрае долго. Па да и стане навика.
Среќна нова година мајки, само убавини да имате во новата Јас ја користам на Валеда и сум задоволна. Не мачкам секогаш, еднаш, а некогаш ниту еднаш на ден. Цела колекција кај бебе се покажа како одлична.
Извини мајка што вака се убацувам во муабет али ме интересира за пробиотикот, малата ми е 4 месеци мака мачиме со какањето па дали има врска пробиотиков што го користите да земам и ја затоа што сите до сега ги имам пробано али џабе не кака? Фала ти