Судокрем, Фризи дерм, Здраве... јас ставав судокрем на појак осип од Памперс премиум ни се појави, вака на бањање мачкам Фризи, на секое мењање не ставам.
Нормално е за стрептокока во носе да не ни дадат никаква терапија? Намалено е кашлањето, нема ништо други симптоми. Кај големиот пред месец беа негативни брисевите, не очекував да има, ама мислев барем терапија ќе добиеме. Само солен раствор спреј. Можам дома нешто да ставам да ја излечиме (диво оригано пример)? @eli25 мислам имаше ваков случај ти со малата, како ја излечивте?
Заспиваме докај 20:30,21 часот најкасно навечер, имаме едно будење накај 2:30 или 3:30 часот, и следно 5:30 часот наутро фиксно преку ден, како алармче да има во него Има ли некој совет како да се помести тоа станување толку рано наутро? Барем да е 6:30,7 часот, се трпи, ама вака...прерано е за мама Инаку имаме скоро 6 месеци
Mamicki aj ve molam za iskustvo oti ke skrenam,,, imam kerka 6 meseci veke nekolku dena primetuvam od vreme na vreme se tresit…onaka ko sedit ili e legnata se tresit crlata kako od nervoza ama se naprai cesto veke. Sto mojt da e ?
Не скренувај Син ми го правеше истото од 6 месеци, до година ипол некаде најчесто од незадоволство или ако не е прошетан надвор. Консултирав доктори ама се беше во ред.
Девојки дали правите некои вежби за кога ќе го кревате бебето да ја држи само главата? Некако не сака да ја крева сам кога го кревам, педијатарот ми велеше да го вежбам, да го дигам за раце до седната положба и пак да го вратам во лежечка положба, а ортопедот ми рече само tummy time да правиме (кога го ставам на меше ја крева главата, иако сега од кога откри дека може да го смука рачето ми протестира и кога ќе го ставам на меше веднаш почнува да го смука, а инаку кога го држам во раце си го држи главчето). 2 месеци сме, да се загрижувам или...?