Dali nekoja koristi elektricen aspirator za nos i kakov? Dali ste zadovolni? Bebusot mi hrci, nemame sekret, si dise na nose ubavo ama hrci. Utre ke zemam ili Nosko ili nesto slicno na nego ama od apteka mi predlozija elektricen da zemam.
Имам јас, ама воопшто не го користиме. Ако носе фрида или носко не извлечат тој ич нема. Многу е слб, бар овој јас што го имам. Го купив за првото дете и остана така неискористен.
Dali e podobar weleda neven ili hip sensitive krem za lice? Za normalna koza se crveni na stud na vetar licenceto baram nekoja uba krema da go stiti.. Predlozete mi nekoja da ste zadovolni .
Не ми дава да го сликам. Исто вакво му е доле и до него малку помалку изразено. Си го чеша лицето, раче нервозно во уста, кенкав е денес, не е весел ич, сега го бањавме со мм уживаше во бањањето ама едвај го облеков, не плаче ама нервозно мрда.. Ваљда за ден два ќе му пукне скроз и ќе испадне запчето
Ти одговориле ама да си кажам имам и јас. Многу е слабо не влече воопшто. А не беше ефтино. Џабе фрлени пари, му го пуштам кога го облекувам ако е кенкав, како играчка го користиме
Кои се знаци на никнување запче? И од кога и со што можам дс му ги мачкам непцата? Многу плаче овие денови, бута се во уста, на ден по 10 лигавчиња менуваме..
Мислам дека нешто не е океј со моето бебе. Не се сеќавам веќе од кога почна, но навечер е хорор. Не се дава на спиење. Ќе трие очи, ќе зева, ушите ги тегне не знам ни како му стојат уште, но не сака да спие. Не плаче нормално, туку вика во лутина и фрустрација, стиска тупаници, се пренамага, дури некогаш, може ќе звучи смешно, ме фаќа страв главата да не му пукне од толку напнување. Обично заспива во 2, 3, 4, зависи. После си спие како што треба до 11 до 12. И преку ден во раце, спие по 2 саати. Се успива брзо, не е толку тешко. Како две различни бебиња да имам. Преку ден е срце, навечер неколку пати се мислев кошница да купам во скафандер и пред нечива врата да го оставам. Ми е жал така да го гледам. Се гледа нешто дека му се случува тој период. Ај барем да седеше на кревет, во транспортер, нешто да си игра. Цело време во раце и не дава да седнеш. И не сака да цица. Теорија нема да го навалиш за да цица. Стварно не знам зошто се случува тоа и како да излеземе од тој пекол.
@Alexandrite What week is most common for 4 month sleep regression? Baby is 13-22 weeks old Your baby might be going through the 4-month sleep regression if they are between 13-22 weeks old. Gone are the days that baby can sleep through anything, feed on demand without messing up their nights, and go down quietly for every nap. Веројатно е ова. И мојата околу 5 месеци имаше промени во спиењето.
Шо читав у книгава моментално бебиња не знаат да се пренемагаат и преправаат сиг нешто го мачи. Регресија, скок, меѓускок (ако има такво нешто хаха, почнав у се да верувам) .