Не ви кажаа кога ја примивте првата? Нас ни запиша во книшката позади кога да дојдеме. После 6 недели отприлика.
И ние сме скоро 5 месеци и скроз истото е како што опиша од збор до збор. Од бебе што спиеше додека усисував и лупав со тави и тенџериња низ кујна, стана бебе што станува на секое минимално шушкање. Навечер не спие, нервозно плаче, ни легнат сака ни станат ни играчка ни ништо. Така да.. сигурно е регресија/скок. Периодов е “ко преживи - причаче”
Успат да прашам, дај кажете некоја занимација или некоја интересна играчка да купам за 5 месечно. Ич не му се интересни веќе омилените тропалки, не ги ни загледува. Не му е интересно ни во игралната со висечките, штом го ставам одма се врти на меше и нервозно плаче да го тргнеме од таму. Не знам веќе како да го занимавам.
Оваа книга матичната колку ми ја фалеше... Ептен беше воодушевена, дури се понуди ако не ја најдам да ми ја даде Јас ја немам читано за да кажам
Mamicki Da ve prasam dali e normalno tolku spienje ... mojata lepotica e mesec ipol i ovie dva dena non stop spie .. ja budam za da ja presoblecam i doenje toa kako vo bunilo e pospana .Ova se slucuva ovie 2 dena samo . Fala vi
Mamicki Da ve prasam dali e normalno tolku spienje ... mojata lepotica e mesec ipol i ovie dva dena non stop spie .. ja budam za da ja presoblecam i doenje toa kako vo bunilo e pospana .Ova se slucuva ovie 2 dena samo . Fala vi
Воопшто не се буди, не плаче? Обично од жолтицата се поспани. Однеси ја на лекар, ако ти е сомнителна. Мала е многу.
@Alexandrite Сестро ела да се гушнеме. Мојава ноќеска спиеше само 8 часа. А денес преку ден три пати по 15 минути само. Дали е ова нормално? Колку треба да спијат 6месечни бебиња?
Мајки, освен фрош друг сјај за садови за бебиња? Тој од стокомак сте го пробале? Или предлог некој друг
@AngelOfArh , мислам ти имаше пишано дека даваш Еспумисан капки против грчеви. Колку често давате? Беше сопругот до кај педијатарот да земи некои документи плус споменал за грчевите и му препорачале Еспумисан капки 6 пати по 25 капки. Не е преголема таа количина?