Аууу 5ти скок. Има ли некој да се дружиме? Навечер 8 саати точно спие. Преку ден катастрофа. По 10 минути. И цело време во раце. Ништо не сака. Кенкаво, никакво, не знае што со себе.
@elenaklasik sega se vrativ od pregled, normalno najnormalno e hrckanjeto. Kaj nekoi mozelo do 6 meseci da hrcka. Da se nadevame deka nasive pobrzo ke prestanat. Bas kako prase hrci i taka i ja vikam, "prasence na mama"
Хрчкање од носе мислите? И мојата така хрчка, па сабајле и кога се закива леле си помислив настинало.
Мајки не е ова за тука ама јас сум многу загрижена и може ќе знаете да помогнете. Мајка ми страда од преголема болка во уше. Прима капки, лекови ама еве трети ден не помага. Нема инфекција и затоа не и дале антибиотик. Ќе одам сега до аптека знаете нешто што може да помогне? Стварно не можам веќе да ја гледам ваква едвај зборува не може ни да јаде ништо
Аман со скоковиве. Јас чекам од 4ти да излеземе а неќам да знам што ме чека. Мојава и сега е таква како шо пишуваш, плус навечер по 100 пати ја спуштам во креветче и ја земам зошто како игли да има одма отвара очи.
Какво искуство имате со постојано јадење рачиња? Ама значи утоп се рачињата, цели ги става во уста цело време од вчера, не ги вади од уста.. Бебето е 2 ипол месеци..
И моето е на иста возраст и ги става. Посебно слатко му е палчето. Не му го тргам, ке му помине. А и жал ми е колку слатко си го цица.
А инаку како ви влијае на спиењето тоа кркчкање, кемчење? Значи никако поза да фатиме, не плаче, ама не може да се намести. Не помага ни цицање. Дали њ скок во прашање, има таков на две недели? Којзнае дали ноќва ќе спиеме
Само што ќе го прашував истото, во среда ќе полниме 3 месеци и рацете нонстоп и се во уста а и многу лигави, дури почнав да мислам дека забчиња и излегуваат, а башка тоа што почна да не сака да спие ни дење ни ноќе. Една недела беше супер, заспиваше точно во 23:30 се будеше max двапати за цицање и тераше со спиење до 06:30, за мерак, а сега не знам што ќе се прави. Скок ли е што ли е?
Тек ќе ги јаде Така се смирувале, башка тоа што е почната дентиција па и се лигават и си ги чешаат жлебините. Мојава е 4 месеци и рачињата се најубава глодалка, каква софи какви глупости
Јас ги користам актив бејби од почеток и не сум ги менувала дали 3пати ми имаат пропуштено а имаме 1 годинка,а зошто 2 да не и се големи нели е уште за 1??