Да на ситно исечкај го и над глвче, мојата дека спие со нас и над нејзината перница го ставав тогаш, мислам и душекот ми прими мирис
Да,здробен. Многу помага за носето, меѓутоа на син ми му сметаше на очите, обавезно му солзеа и се чешаше
Во Систина се пораѓав, пишуваше контрола на ортопед од 2ра до 8ма недела, ама тоа е доста голем интервал, од кај да знам кога да отидам и дали во меѓувреме да ставам широк повој? Пишуваше дека препорачуваат широк повој генерално за сите бебиња. Да не згрешам ако ставам, да не згрешам ако ме ставам?
Дали ти го кажуваш ова??? Па и цел фудбалски тим Препрочитувам по два пати, кога ке ми текне колку се смеев на твоите објави ( сочувствував де ама пресмешни беа). Продолжете така
Систина се породив.На пуштање од болница ми рекоа широк повој со два памперса до 2 месеца.После тоа отидовме на контрола се беше во ред.Ни рекоа дека нема потреба од широк повој.
Многу ситно го дробиш, и на моето му реагираа очите кога е поситно. Сега го сечам на 4 дела само и нема проблем со очите
Ние бевме кај Видоевски и тоа со широк повој он ни кажа дека нема врска тоа не треба да се става немало потреба останало од старо време али сега било 21ви век, па сега он гледаше на ехо и рече било се супер
До три дена може да не какаат, па после да речеш дека имате запек Млекото да не ви прави проблем ако сте на вештачко
Им давате пробиотик на вашите? Ме интересира за тие родени природно и шо цицаат, бидејќи во плодност ми рекоа дека не треба да давам. А во аптека дека требало постојано. Можда за да им се продава. Каков совет добивте вие? Не знам што да правам.
Секогаш различно, некогаш знае да се заседи разбудено, некогаш цица и призаспива, некогаш призаспова се разбудува, лесно и немирно спие.