Барај витамини со биотин, тие поттикнуваат раст, но имај на ум дека кај многу луѓе зголемуваат апетит.
Почнав да се смеам кога се замислив со стол пред фрижидер И така апетитов ми е на максимум уште витаминиве и ќе шетам со мини фрижидерче со мене
Ноското кој го измислил, вечно да живее. Се преродивме по дома. Со правосмукалка е да, ама не е екстремно. Додуша и мм ме гледаше како штракната ко му кажав за носко...
Na frezyderm od Zegin za temenici, so dve mackanja i mu se iscistija..ke namackas i neka postoi eden cas i so ceselce detsko odma ke se iscistat
Да поспана беше и кај мене денес сме 5та ден од вакцините и имаме грчеви најверојатно од ротата се бидејќи и беа смирени. Кај мене качи и температура но со едно чепче и се среди, другата ден само кенкаше и потоа се јавија грчевите. Со лесно мајка да поминете, проверувај температура само.
Ние завчера примивме прва рота и ми крена истиот ден кон 18 сатот температура 37.5 ништо не и дадов и температура имаше до 2 на полноќ после и падна цел ден си беше весела а вечерта си спијаше ко стално.
Моето беше 2600 имав земено памперс премиум 1 му беа големки, а во болницата ми дадоа на бекутан 1 и беа многу помали и му беа таман
Моево вчера прими и беше ококорено цел ден. Не приметив некоја разлика, но поспаност мислам дека е нормална реакција.
Бебе не се прегрева така лесно нели ? Утрово оставам бебе со свекрва морав итно да излезам на 1 час. Доаѓам кај неа по бебе, тоа успано, повиено во дебело ќебе одгоре уште едно ќебе. Во соба 23-24 степени. Сигурно повеќе од пола час не беше така, а и веднаш тргнав се од неа кога стасав. Освен што повеќе спие денес ако има некоја врска, друго нешто не гледам, ни црвенило, ни температура.
Носко е нешто најдобро што постои, нема шанса со тие што се влечат со уста да извадиш толку секрет колку со носко. Се запрепастив колку уствари имал секрет. И не е екстремно воопшто. Колку го да е јачината на усисивачот ноското влече само со одредена јачина, не со таа на усисивачот. Безбедно е, обавезно земи си ако имате секрет за вадење.
Majki bebeto mi e 4 ipol meseci od pred 4 dena pocna da ima mnogu grcevi vo meseto mu imam smeneto probiotik mi davav waya i posledbiot pat maz mi zgresil kupil biogaja i jas pocnav da mu go davam taj ima li sansi da se grcevite od promena na probiotik place do zajduvanje veke 3 pati me vadi od pamet a i kaka po 6 7 pati na den normalna stolica no cesta
Прерано е, може па и не е поминат скокот, може тек ќе зима залет. Поголемото имаше 3 дремки до кај година дена, после намали на 2 и тек кога појде во градинка остана на 1, на годинаипол скоро 2. И големи прозорци на будност ствараат нервоза, така да како и да е, инсистирај на дремка, после 3 после 3 часа, битно да заспие. Менуваат децава од ден во ден. Дааа.... спиеше цел ден и од тогаш општо спие повеќе еве цела недела направи. Не се прегрева лесно, не се сеќирај. И не се нервирај да се расправаш да им докажуваш. После 1 недела од рота, денес тек има пролив, секоја пелена какната со течна ептен столица, грчеви интензивни ама не нешто многу болни... Сменив само што давам сега Пливит капки плус по совет од докторката, капсулата плус 2 капки пливит.