Kakvo gelce koristite za nepcata? Kupiv frezyderm no kako dq nema efekt, go ceskaat nepcata se pobeke i poveke, nervozno cica ili ne cica voopsto dodeka ne namackam gel. A gel bukvalno cesto stavam
Рано е за кс. Антипиреа лепам на грпче под врат или на раце на двете на надлактица кај што се боцка уствари. Бебе мое веќе 10ти ден е со воспалени увца, благо црвени ама не проаѓа скроз. Има и густ секрет од нос обоен, не многу ама има. Направивме кс ок е, брисеви чекаме ама чим досега нема значи некоја бубачка има од бато закачено. Нема тт, ама не е ниту скроз здрав. За 2 недели имаме вакцина, ако има бактерија не би примала, ама ротата ќе ја пропушти во тој случај, јбг.
Дали има некој вирус што владее со температура, гребење на грло, сува кашлица и омалаксаност? Маж ми убаво го фана, ја со нешто поблаги симптоми али за бебче ми е ептен страв Само мерам и проверувам температура
Мене ме фати неко вирусче,а очигледно и син ми. Кај мене беше со болки во грло и болки во телото (секое ковче ме болеше) ама немав темп. Сега бебево го фати денеска, со температура што стигна до 38.1 и малаксаност. Ќе видиме како ќе помине. На пат бевме цела мината недела, се измешавме со многу луѓе и очигледно собравме некое вирусче.
Ја само што пишав 37.5имаме На лекар да чекам до утре да пратам ситуација? И нас ни е прв пат температура ептен сум испаничена
Какви топломери користите Ја овој дигиталниов на чико ама дали е точен Еднаш вака еднаш така Или ја пречесто мерам на пет минути
Го користам и јас тој од Чико. Кај нас почна со 37,7 па го соблеков го разладив падна до 37,3 ама многу брзо се врати на 37,7. Соблечен беше и никако не се спушти под 37,7 дури и отиде до 38,1 и тогаш веќе дадо Далерон сируп и му падна, еве два саати веќе нема и митно спие. Ја консултирав докторката од Систина рече дека ако има температура два дена со ред треба да направам кс и да го однесам, а сега да не паничам и да го разладувам, да давам пробиотик и Бебивит капки.
И моево спиеше цела ноќ и од пред месец дена се поремети скроз. Сега се случува да се разбуди само два пати, ама почесто се буди на два ипол сата. Е сега го мачат многу и жлебинките и запчињата можеби и ради тоа се буди. Едвај чекам да му никне запче се надевам ке се среди тогаш спиењето. Ако не решена сум два, три вечера да не му давам да цица на секое станување. Ке плаче, ама ке му помине и ке се одвикне од цицање ради заспивање. Има некој многу тежок вирус. Тие се симптоми. Мои блиски едвај на нозе застанаа. Среќа мене и детето не одмина.
Majki Dali nekoja gi koristela maslata za bebinja od bellina.mk? Na popust se Sega I sakam da poracam, ama ako ima nekoja so iskustvo neka spodeli. Konkretno go gledav toa za spienje I za valence zabi. Vo sostavot se masla ama bi sakala da slusnam "patalec"
Немам искуство зошто не сме стигнале до заби, ама да знаеш тоа за заби е со многу кус рок - 05.2023. И на страната мислам си пишуваше дека некои производи се на попуст заради краток рок. Јас го нарачав ама незнам дали ќе фатиме растење на некој заб за да споделам искуство. Инаку ако не се лажам @joy1, мислам користеше некое од овие, ако може да сподели искуство.
Како што кажав претходно малиот ми е денес со температура. Од кога му дадов сируп кај 14ч нема качено пак засега. Има 5 месеци и неколку дена, дали може да се работи за запче?
Стапала и дланки како се, топли/ладни. Кај ладни стапала и дланки значи дека е вирус, кај вжештена само глава исто вирус, а голема веројатност уво, кај цело тело жешко и долготрајна тт која не варира, гарант бактерија. Така ми кажаа мене со големиот на ДК и се испостави сека е така.