Pa vriste piste od 6 do legnuvanje navecer preku den kenkava stava na 20 min se mislam uste se grcevi deka stega nozi i crvene ama ako e samo od mojto kafe do sega ke i pominese vajda e period sreka sto mi spie navecer pupupu
Може да ти витка нозе од замор моево се бори сам со себе инат да не заспие а е преморен и така прави со нозете и се истега скроз нервозен во плачење
Iskreno ne ni znam od so e mislam grcevi se i krkorat mn crevata a sto vikas od umor ke gledam na saat da ja uspivam ama nezz kako da racunam deka spie primer 20min i ke stane ke pokenka i pak se uspiva ubav son samo navecer ima preku den malku potesko
Според drgoodnight ако спие 20мин следен прозор на будност да е 30мин види на инста заследи ги. И моево зеза деновиве денски еве го задремува 10мин па отвара очи кенка па си задремува сам и кога ќе видиш дошло време за да цица,пелена и пак треба да се успиваме а богами деновиве е баш тежок за успивање денски. Ноќно ми ги скрати ама не се жалам врзува 3 3.5ч ама ептен немирно спие, ржи, се тегне се врти цел ваљда е скокот веќе по однесувањево и плачење без престан. Вчера тој плаче јас со него веќе избезумена со болки во кичма зошто не се смирува ако го нишкаш седната мора да шеташ низ стан
Како ја хранеше ? Мене ми кажаа на перница да ја ставам, и на страна главче, и така не повраќаше, после ја дигав да пождригне и ок беше, па некаде после 2-3 недели се регулираше.
Филипс али со розево натурал респонс не капе воопшто. Со другите филипс се имам зезнато капеле додека ова натурал респонс не. Али запази имаш натурал и натурал респонс да не се зезнеш
Sega ke gi zasledam i ke procepkam kaj niv nego za cicanje go budis dokolku spie ili koga stane togas? Do pred 3 4 dena otpilika ja znaev kako spie kako da imase napraveno sama nekoj red i navecer i denski sega veke nezz i strav mi e da ne se nauci samo vo race deka skoro cel den su sama nezz kako ke bide i kako go uspivas bebeto ko ne saka da spie znaci nikogas ne mi se uspivala vo raci se na krevet do mene i ja ceskam po kosicka denes niskav setav natamu navamu se uspa kako ja ostaiv tolku od spanje.
Не не сам кога ќе се разбуди тогаш зошто супер напредува. Моето моментално во скок е и е ужааасноо со плачење и само со нишкање низ стан заспива мали се уште боже мој ако се навикне така ќе го одучувам кога ќе порасне малце не можам зајден од плачење да го учам на памет на 1 месец
Со лесно на сите кои што ја поминуваат регресијата во 4ти. Јас после скоро 5 години уште имам трауми од тој период со првото. Се плашам како се ближи време.
Колку крена? Моето цела ноќ држеше тт до 37.8 ништо не дадов, само чорапи слечени му беа, облечен нормално по боди со кратки и шпикозни.
До сега уште нема тт. Дека денеска ја примивме вакцина. Ок ми е, освен само малку повеќе спиеше. Па да знам што да правам ако не дај боже да крене тт.
Сега од трети месец на перница ја хранам, С буква, мала перничка има и за спиење но најчесто не ја користам, туку ми е подигната да спие на косо.под агол. Работата е она ако заспие не повраќа, туку не спие после хранење, ждригне, бљуцка и после некое време повраќа, уште ни е во раце и се смее. Па ќе си играме малку па ќе заспие ди следното хранење, зависи за колку е саат два.. и ќе се разбуди гладна. Е тогаш плаче.
Ќути ќути не ми збори. Психички учте од сега се спремам. Мојава не плаче се смее по цел ден и гуга али ако запишти леле мајко цела зграда се тресе
Мојава од наутро примала вакцина, и од кај 22ч има тт и тоа до 38, расоблечена е, ја бањав со млака вода но никако не се спушти. Да ја однесам на лекар ?
Ако е 38, над 38 се дава шурупче или чепчиња парацетамол. Така нас ни препорачаа. Мојата крена до 38, со лепенките и полабаво облечена и спадна, не и дадов ништо.