Pa ne e smesno I jas edno vreme se prasuvav, posto za cicanje vikaat ako slusas zvuk na "klikanje" goltaat vozduh. A mojov i koga cica i so cucla taka zvucno go pravi toa, i 100% golta vozduh.
Смени му ја не ја котисти таа што е 2 делна да ја кажам барај целосна како на авент soothie така нема да се прават толку гасови зошто другите цуцли и кога ги миеш навлегува вода
Мајки кое ад млеко го користите…не знам веќе што е најдобро, по препорака на педијатарот го сменивме млекото хип ха но столицата стана зелена… бебе некогаш пие смирено но некогаш се тегне,има гасови, и давам и сируп нирсе харвеј…ве молам за совет
Mu zema mm takva mu tezi toj drugiot kraj ne moze da ja drzi cuclata i mu stoev u pocetokot do nego da mu ja vrakjam za da ne se razbudi mn e debel edniot kraj nz kako gi drzat drugite bebinja xD
Нас ни кажаа до 7 дена, мада ѓене ми е многу тоа… нас максимум до сега ни бил 3 дена и се искака со помош…рашири го газето па нагоре колената, нас ни помогна…
Дечкото прави 2месеца на 22ри 2 3 дена по ред спие едваааај преку ден а зева дава знаци дека му се спие. А го видам да почне да зњва пробувам ако не успеам пробувам пак за 10тина мин. Ама сеа џабе 300 пози на успивање дремката 10мин а да го занишкаш ке поспие упте малку и ќе се разбуди а ако не го успијам кога ќе зева и сл денот се смуртува. Дури и на меше не ми спие многу се буди и ѕвери у една точка и цело време дур спие е немирен мрда прета некад и сам се буди. Некој совет? А после 18ч е како бајче спие без пробл дури и на глас се смее спиејќи(си вика ги реметев цел ден) ноќеска на 1ч ми се будеше и спиењето му беше ко да бунтува у сон.
До 6 месеци имаат кратки дремки и затоа се такви. Оставај го само да заспие и полесно ќе му биде и на него. Зошто знае дека нема да му треба никој и нема да очекува.
Kako da se uspie sama jas ne ja uspivam so niskanje so mene nikogas ne sakala taka se na krevet i samo da bidam do nea da ja galam ako gledam pretka i naka megu ocinja na noseto ja galam i podogo i e potrebmo za razlika od vremeto koga nekoj ja niska. Kako kaj tebe se uspivat so velis deka sama da se uspie
Ако лежиш до нејзе и ја галиш понатака ќе и стане во навика и кога ќе треба да врзе циклуси од 2 часа нема да може ќе треба тука да си и да го повторуваш истото.
На сите им паѓа додека само лежат. Кога ќе почне да лежи на меше и да лази ќе порасне пак дека нема нон стоп да биде легнато на главата.