Ovde citav probaj da ja soblecis gola i so vlazno da pominis na nekoi bebinja mu pomagalo ili vo kraen slucaj so termometar vo gaze ama mene mn mi e strav taka nemam probano pravi j mn vezbi pomagaat
Sega gledam po aplikacijava so sum zapisuvala spienje, prozori na budnost mu se od 1h do 2ipol casa. So toa sto retko 1cas, obicno poveke. Nokje mi spie ovoj mnogu i denje mozda zatoa poveke e buden. Vcera od 4 popladne do sabajle do 5 spiese Eve primer nekolku dena kako odele so spienje
13ч спие? мерак бре Моево 2 денови се буди на 1.5ч со напони за какање и желба за цицање макс 6ч ми има спиено откако е роден а ако е дента буден повеќе од 1.5ч вришти не може да го успиеме никако зајдува црвен воздух нема
Ние го испративме 3 скок. Сега се спремаме за фамозниот и трауматски 4. Се надевам нема да ме измести како со првото. Силна надеж имам Не за друго мака ми е спиењето ќе и го поремети. Заспива во 11 се буди во 10 сабајле. Она спие,јас славам
Spie da ne go podrecam, Maria sto vika mi e strav sea so 4 skok ke se ukaka rabotava Odednas pocna vaka poslednive dve nedeli da spie po 12h odprilika. Daj boze da prodolzi. Znam deka ke menuva i spienje i se postojano, ama da se nadevam de
I kaj mene od ko ke ja uspijm od 7 do 6 sabajle uspat stavase na 3 4 saati za jadenke samo i odma prezaspivase e sega nes se razlosi ke probam da ne ja uspivm na 1ipol saat moze poveke saka da e budna deka pogolema ako ne kenka de inaku navecer ne i lafam ne ja galam nisto samo ja ranam ja vrtam na nogata za da izgrigne i taka pocna da mi ja prespiva vecerta ne ja budam za presoblekuvanje mislam deka taka pocna odma da prezaspiva i rutinata pred spienje Inaku denski kako gi uspivate site mi ja niskat i sega moram malku da ja podrzam poniskam budna da ja stavam na krevet i taka se uspiva nezz kako da ja odviknam mn me nervira toa niskanjeto
I ja go nishkam. Cucla lapa i vo race kaj mene go nisam. A maz mi legnuva do nego na spalna i zaspiva odma. Treba i jas taka da probam mozda.
Мајки имаме од оваа количка. Ама многу напред кај главчето се навалува надоле. Да не има некоја цака да не пропаѓа така?
Моево со сите се успива го нишкаат во количка транспортер штом ме види мене дека нишкам ми гуга се смее фрла цуцла и почнува вриска знае дека мама нишка низ соба прдле. Сум пробала на спална си лежи ми збори јас заспивам тој најбуден на свет
Дали може бебе да е затнато во носе поради никнување на заб,4 ипол месеци е,веќе втора недела како е затнат
Сум и давала до сега 2 пати од бисквитите само да ги лиже и ги сака убави и се. Инаку не било од тоа, вирус имало. Ја носев ноќта на клиника не можев да седам мирна, и крвна слика и правеа се, супер беше. Од вчера сабајле навака ништо не и е, весела си е. Помина битно, а јас се избезумив вечерта.
и на поголемото синче од 5м му дадов исто бисквити, не се обични туку за бебиња, не е до нив, супер ги прифати нив.. за вакви бисквити станува збор
Мајки дали е паметно викендов да одиме на Пониква со скоро 3м бебе? Страв ми е од висината додека стигнеме таму кривини гледам иако не е далеку но смее ли?