Лајков е за поддршка мајка се гледаме на крајот од скокот Ние имаме уште некој ден до него па ќе си поплачам овде
На меше е претежно да учи да се тркала. Има една коала од чико со тропалки и шушка па се смее, плишани играчки, релаксатор, шетање во кенгур надвор. Првото дете со ништо не играше ама буквално ништо не го интересираше, додека госпоѓицава се ја интересира и се смее само. Слуша и детски песни многу внимателно итн
Devojki od skopje kaj koj ortoped da odam bev kavadarci mi prepisaa pavlikovi remcinja vo negotino dr markovski vika se e vo red i sega pwdijatarot mi vika is edno mislenje ama kaj koj mi spomna nekoja od remedika irena li kako se vikase ne zapamtiv
Не мора да значи дека ќе биде тешко. Моево си пиеше млеко и будно, единствено што почна да се интересира за се, па ако помине или зборне некој ја пушташе градата и се вртеше да види, почна да се интересира за се, па затоа полесно беше доење во помирен амбиент.
Мајки поздрав. Има 28 дена и од вчера има проливче- потечна столица, си цица цело време, ама сепак има пролив. Исто има гасови и кркорења во цревата. По препорака на педијатар ставаме повеќе пробиотик и јас да внимавам што да јадам. Што друго би можела да направам? Нешто што сменивме изминатава недела е намалување на АД, а исто јас вчера јадев краставици и свеж морков- педијатарот мисли дека е од тоа… секое споделено искуство е добредојдено
Ivanka e vo Remedika, ama ona e stara skola jas ic ne ja sakam radi toj sirok povoj sto go preporacuva na site. Nie odime kaj Toni Taleski vo Akromion, dobra e i Aleksandra vo Orto plus
Мајки 2 месеца сме и сега дури на главата и се појави како првут, така залепено за главчето. Што да правам/ставам за побргу да се исчисти?
Моето тоа го прави веќе 10дена, се врти да ме види ми гуга се смее и нема враќање назад се врти ја допира само и назад кон мене ко "ѕе" да прави Се надевам ќе биде помирен скок, до сега сите 3 ни беа некако кенкави ...
Тоа се теменици. Има масло на Frezyderm, во Зегин мислам, ќе ставаш на главчето да отстои некое време пред бањање, и ќе го чешлаш нежно.
Мајки, како дишат вашите бебиња кога спијат? Дали има моменти како забрзано, па звучно и сл? Имаме 29 дена. Ме уплаши сега свекрва ми
Ако нема некои други симптоми на настинка па да е од тоа, да нормално е за новороденче да дише така. Па испрекинато, некој звук да пушти, па како мешето да се дуе и сл
Нема, нема, само така звуци си испушта кога спие или малце забрзано дише. Мора некој да ти влее страв
@mariz Oд која недела почнува 4ти скок? Ние сме 14та. @atz1995 и јас се чудев, вчера и денеска ми одбива млеко,се тегне..
Правеше и моето така со мене, ама во скокот многу за околината се интересираше. Пример ако збори некој во собата или ако има некој звук веднаш се вртеше и слуша заинтересирано ти се чини го разбира муабетот
Спојлер: kaki Dali ova e nastinka ili od vakcinata? Na 1vi primivme. 2ipol meseci sme Na doenje sme Nekogas i kako ligavo nesto ima
Имам тренинг од првото,знам како ама многу голема надеж имав дека некако лесно можеби ќе поминеме Почна да вади некој глас,вриска... комшииве ќе ме пријават во социјално,мислиш се тепаме дома. Мотивација е дека после овој скок се прави човечиња. Се држиме заедно