Poveli link https://www.google.com/url?sa=t&sou...8QFnoECA8QAQ&usg=AOvVaw1KPi0JNyxEZD7lYE_s9kpj nezz zosto go vodat kako losion bas kremce e Inaku nie kolku i da izbegnuvame sekunda da e posle mi e cela crvena vo obravcinjata
На кој принцип работи, со влечење со уста или? И каде го има и колку е? Ние го имаме на Бекутан, но би го пробала и Носково, плуќата си ја извежбав од влечење.
Топ е носко, ние од еурофарм го земавме ама го има мислам во сите поснабдени аптеки. Е сега бебе веќе штом го чуе и види дека го носам врти глава лево десно не може да го припарам до нос ама е премоќен и за секунда е завршено сè
Тоа не сум го знаела, ќе избрзав ќе земев. Фала на инфо Бебево има многу ситни под кожа брунчиња па мисла ми е да не се од сонце, ајде веќе биднати се туку сега не знам како да ги третирам за да и поминат оти гледам дека се чепка цело време и сметаат, ја чешаат. Ставам од Мустела кремата за лице ама како да нема некое подобрување
Вруќанички ако се ќе се повлечат сами со тек на време. Само гледај не ја преоблекувај и да не лежи со голо лиценце на тебе за да се поти. Мојов белчо е ист
Го поврзуваш на правосмукалка,од тие рачните. Едниот крај од цевката е таму поврзан, а другиот во ноздрата. Влечи се. Го има по аптекиве, скоро во сите. 1000ка е. Ама како порано не го дознав. Јас за првото дете користев сличен на тој од бекутан и го терав мм тој да влече оти јас немав сила толку, не знаев тогаш дека постои носко. Да знаев ич не се мачев.
После 1от месец прекинав. Видов дали ќе се исфрли и на 2 месеци веќе со наш прашак и омекнувач ги перам.
Мајки вашите бебиња што имаат многу коса кога почнавте да им врзувате опавче..Мојата е 5 м и се мислМ да не е сеуште рано...
prvite koga bev trudna samo gi ispeglav posto imav odvisok vreme sega ne gi peglam eventualno nekogash vo sushara mu si susham
Нецел месец. Бидејќи немам сушара, внимавам како ги пружам за да не се гужваат, а од хигиенски аспект повеќето ги перам на 90 степена, и штом гледам дека нема реакции на кожа, нема потреба и од дезинфекцијата со пеглање. Да не правам муабет дека скоро секој ден се пушта машина, кај ќе ми е крајот ако све се пегла...
Здраво девојки, прашав и на темата за бебешко здравје, ама мислев и овде да слушнам мислење бидејќи оваа тема е поактивна.. Имам 4 месечно бебе и има пролив. Пие само Аптамил од почеток, ја доев до пред еден месец плус, ама веќе немам млеко. Педијатарот ни даде Ваја пробиотик и и се среди. Сега една недела покасно пак се појави. Некое искуство? Утре ќе одиме пак, ама сакав да знам дали некој се соочил со ваква дијареа што се враќа. Вирус ли е?
Здраво мајки. Малиот има 7 недели скоро. Пие Бебелан. Не му давав пробиотик, но во последно почна потешко да кака. Му давам еве три дена со ред waya. Почна многу да плачи и да се собира од болка во мешето. Имате и вие мака со малите со пробиотикот му давате редовно или не?
И покрај пробиотикот има? @your-girl.-.friend ако не му одговара пробиотикот може да прави запек. Смени пробај друг
Утре ќе пробам нема да му давам. Преѓе се покака со помош на топломер и тоа зелено. Не беше какан од неделата утрото кај 4h.