Исто и јас купив и не ги дадов. Потоа барав и ги мирисав по пиљарите да осетам дали го имаат тој баш мирис на круша.
Ние влеговме во 4ти скок. Не спиеше ноќеска, цело време будење,кенкање и плачки. На саат ,саат и пол ми се будеше. Оваа е трета по ред вечер ваква. А не спие мн преку ден, не е гладна, не и е претопло. Регрес е, тоа е..Се надевам нема долго да трае.
Termoforce so semki, po kolku vreme se drzi na mese i dali moze da se stavi pet dena posle paganje na papoce?
Ако не крвари веќе, смее Со лесно @firequeenn Мене многу ми кенкаше вчера денски на заспивање и општо не сакаше многу да си игра, на меше. Ама ноќта пробав да не нудам цице одма штом се размрда ставав цуцла на 2 пати и отспа 9ч па цицна 10мин и уште 1.5ч да не се урочам (штом се пофалам овде се изреметува сè) ќе пробувам ноќе полека да го одвикнувам и месецов да го искористам за самостојно заспивање полека, секаде пишува дека е прав момент да се искористи. Еве сега на спална задрема јас до него малце го погалкав цуце вратив заспа а инаку го нишкам во количка по 30мин деновиве како што вришти. За сега добро се справуваме и двајцата се надевам така ќе продолжиме до крај на скоков
Ох јас не следев на време зошто самото појасче си се лади полека па нема ни ефект после не знам 30тина мин. Ние не го прегревавме ни беше ептен страв да не го изгори бебчо па така 20-30мин држеше топлина
Во рерна го стававме на 160степ 5 6 мин (овде некаде читав 15тина ама пак ќе кажам нас ни беше страв)
Јас го ставав во микрото, два три пати да заврти. Кога ќе го фатиш со рака, топлината да биде поднослива. Нас само тоа ни помагаше.
Почнати сме со период се во уста. Знае да се нафрла максимално. Се обидувам да и перам, стерилизирам и мијам играчки ама нема фајде. Со што ги мачкате во такви ситуации? Секој совет е добродојден.
Isti slucaj sne i nie so se vo usta i cela raka posto ima atopicna koza od start ja mackam so eucerin i i pominuva
Ako vaka izgleda, kako mali crveni tocki, od ligite e. Da se mie pocesto so voda i da se brise so krpa, da bide suva kožata. Kremce ova Frezyderm go koristam, zadovolna sum. https://www.zegin.com.mk/mk/frezyde...-iritacii-vo-predelot-na-ustata-i-nosot-40-ml P.s. isto kako pelenska regija, i bilo kakov krem, ke napravi bariera megju plunkata i kožata.