Da bas vaka e, pretpostavuvam deka e od ligite i toa sto se pika vo usta. Ke zemam i jas nesto vakvo. Do sega ne bese vaka isfrlana no denes me isplashi. Fala ti ❤️
Помош од мајките што дојат. Еве веќе 3м се шетам само со црни блузи. До кога во црно? Како се облакате надвор кога излагате ем за доење ем за времево?
А што има врска бојата мајка? Во сите бои имам блузи кошулки на копчиња, купив од локо престилка за доење
So ovoj mn mi pomaga za kozickata plus deka sega pocna i sama da se cesa plus i ligave top e ama dokolku nema atopicna koza i toj st ti go preporaca Daisy probaj go mn go falat
I jas nosam vo site boi plus od doma ne izleguvam bez ovie vloski za gradi i po doma gi nosam mn se tanki i se lepar na gradnikot
@kozuf Ај уште еднаш да те прашам, изгледа го немаш видено прашањево..малава ми носи капчиња, па ме интересира какви се тие капчиња со фактор? Каде ги има?
Мајки на бебко му е црвено окцето и му солзи многу (надворешно црвено,капак горе доле) нешто да правам до утре? Ова е истото што му е како подспуштено од 1 месец педијатаров вика опаднат мускулот да следоме до 1год ама денес баш солзи многу...
И јас сум цело време со влошки,инску лом се правам. Кога се средува протекувањево на млеко? Ваљда не е вака се дур доиш. Еве три месеци сеуште е исто како на почеток
Do koga davate probiotik? Prvo diastpp sea waya ednas u denot kaka a probuva se napnuva. 3m e. I kako da prepoznaam prolivce? Mn tivko se iskaka pretezno kako so prdenje i mn vodesto i potemna boicka zoltko zelenko zelenko kafenko taka nesto. I sto znaci?
Мајки како се со апетит вашите бебиња во 4ти скок? Едвај се вративме во нормала после третиот скок со молење за храна, неколку дена си јадеше убаво и еве сега почна пак едвај по 50 мл со молење... се друго е поинтересно од млекото, си гука се смее прета со раце нозе, го трга шишето(на измолзено сме)... веќе паника ме фаќа дали ќе трае цел 4ти скок, со спиење до сега е океј, али со хранење хаос.
Не е цело време исто. Кога ќе ја воспоставите лактацијата не тече млекото постојано. Ми се случува да се направам кога ја дојам, но и тоа ретко доколку не сум сменила страна. И навечер знае да ми протече кога сврзува повеќе саати сон.
Не сум видела извини. Ние имаме од Banz можеби има и други, онлајн го нарачав убаво е иако малку големо, ќе видиме за лето како ќе се покаже ув заштитата.