Не не, не каде што сум се боцкала, овие ми се нови, сами ми се создаваат дека сум сеа без терапија и мн сум склона кон модрици
Ова е од мн сува кожичка, слично имаше мојава на почетокот. Муратовска баш тогаш ми викаше мачкај крема, вика ќе ја чеша ќе се нервира. Многу и помагаше уријаж ама уште подобра нај нова што и ја ставам е од еуцерин па реално резз видов за 2 3 дена, помрсничка кожата. Она па и црвенила има и тоа како изгореници и изгледаат и тие и се повлекуваат од кремава така да за такви проблеми за мене еуцерин атопи контрол врв е.
Bog da cuva pa bebe e normalno deka ke mrda i kaj mene mrdase ama ke ja smire ke i lafe dr nes i ke ja gleda inaku jas sum mn zadovolna od ivanka od remedika 3000 den. E pregled nezz kako e kaj dr so ceni inaku jas od vcera pocnav da ja stavam na strana deka pocna da mi se zadavuva nekako od plunka vajlda i odpozadi so pernice
3м сме и врска немам на која темп да спие навечер. Машко бебе демек посклетчија ама синојќа ладна бепе просторијата дали 17или20 не знам ни јас се изнапрета а читав дека кога претаат прават за да се стоплат(колку и да е точно) носеше боди и пижамчиња боди со долни на ногавички(без чорапи) Се изедов жива мислејќи дека му е ладно попуштив греалката и го легнав со мене на кревет предрема од 2до5 (претежно сврзува подолг сон) На која темп е најдодбро?
Mojava preta nonstop doma 23 nekade stepeni ne i e ladno toa sig a nozickite i gi ostavam bosi deka sig i e sklet ko bese mn zesko minatite nedeli ja primetiv jas ja oblekuvam bodi na dolgi i pizamnki i pokriena so tanko plus nose tetra i svedska i zatoa ne i oblekuvam uste edno bodi na kratki ko ja cepkam vnatrr topla e
Совет од педијатар, 22 23 мах..не чини да спијат во прегреана соба. За чорапчиња и јас и ставам ама гледам дека со претање сама ги вади, и сметаат, ама па спие со јорганче.
Majki bebceto mi e 1 mesec, dodeka i davav kapki Anticolic Becutan me mrdna i i prsna vo oko. Odma izmiv so voda, dali e nesto za panika??
Јас имам на некои места уште тврди топчиња, а и плус како флеки имам на местата каде што се боцкав, особено на бутовите. Се надевам со тек на време или со сончање ќе се средат а инаку ова лето со фустани до колена ќе си шетам.
Majki a bevte li vo audioloski centar na pregled? Nas koga je pustija od bolnica ni napomenaa, da barame termin od pedijatar. Pedijatar vika nema termini ne rabotel toj oddel na klinika. Kade da odam, baram, i dali realno ima potreba? Maliov slusa ocigledno posto se vrti na zvuci i glasovi, baska muva da preleta ja slusa i se budi
Ni mene mi nemaat kazano i eden period malku me fana nekoja panika od cista mira dali slusa ama ko so vikas se prate posto inaku ne bi se smeela na zvuk od navivanje na noa rakceto sto odi levo desno
Јас на ГАК се породив и ми рекоа дека му направиле тест, поминал со двете ушиња. Не ми кажаа дека треба пак да се носи.
A зошто да се криете? Искрено мене ми поминаа откако се породив, но додека бев бремена, претходното лето по рацете бев лом, немав веќе кај да ги ставам, еден месец и по 2 дневно требаше, па во раце си ги ставав, како да ме тепале од клексаните бев, секаде каде што ставав ме болеше кожата, па не ги криев, баш ми беше гајле, и. А равота така одев,гледав бременоста да ја истерам до крај а за друго не се ни замарав, ме гледаа чудно луѓе, дел, па што. Исто и сега. Кога тогаш ќе поминат, ако ги криете само си ја гушите кожата, а како што тргнало летото 100 степени ќе биде
Bebe 3mes i 3ned ja pocnavme tesko zaspiva kratka dremka ima Za jadenje placi na nepominati 3h i koga spie eve sega navecer kako da lipa vo sonot i proplacuva glasno a spie... Do pred nekoj den ova ne bese,izgleda ne fati regresija na son i skok vo razvoj ama ajde da slusnam moze nekoj ima iskustvo nesto plus...
Никој ништо не ми спомнал, ниту па планирам да ја носам. Во Систина после пораѓај и направија преглед, ми кажаа топ си е бебево и не ми ни текнало да ја носам на проверка. Не се заморувај, си го познаваш детето, ако не слуша ќе приметеше и тогаш трчај на преглед, во спротивно уживај, не ни мисли на тоа.