Dali nekoja ima sediste Moni serengeti??? Od 0 kg e pa koga pocnavte da gi stavite bebinjata? Cela vecer se karame so soprugot za poziciite na grbot.
Ние сме на измолзено, и на ппчетокот давав ад кога немав доволно измолзено за цел оброк, но прво давав мое млеко на пример 60мл, па додавав ад веднаш за да направам цел оброк. Со тек на време ми се зголеми млекото, бидејќи измолзував додека јадеше, и сега имам мајчино за цел оброк. Пробај така давај прво мајчино, па веднаш додади ад. Јас давам на секои 3 часа. Доколку е гладно ќе си побара и порано.
Ние го имаме тоа седиште, но го купивме кога она имаше 2 месеци и одма тогаш почнав да ја ставам, тие се за од 0 месеци така да можеш. Убаво се налегнати на седиштето и немаат проблем но сепак да не се вози повеќе од 2 часа контимуирано, после 2 часа една пауза па продолжете
Majka ako ne ti e tesko prati me slika vo kakva polozba sesi bebeto privatno. Pa se ispokaravme so soprugot deka od 0 polozbata za grbceto ne bilo vo red.
Мајки во кое време навечер ги заспивате вашите бебиња 1 месец сме и обично околу 10ч се капеме и 10 ипол на спиење , некако поубаво ми спие после бањање и затоа така покасно...но читам во разни теми порано ги заспивате кој е вашиот став околу тоа
Јас првиот месец го заспивав во 19:00 но беше уште зима и веќе се стемнуваше тој период. Сега го заспивам накај 20:00/20:30
7:30-8:30 макс овој 1ч заспива од раѓање па до денес. Убаво е да го поднавикнеш порано од старт и за градинка школо во иднина да има доволно непрекинат сон, така препорачуваат и сите тренери за спиење
Не не пратам тоа 15та недела сме. Ама од што читам тука кога не е како што бил од прилика знам дека е скок. Се спремам да ја симнам апп што е за скокови
19;30/20:00 ko bese mala citav trebalo kasno za poveke da spiele vaka naka citaj mrtva umarna bev ni pa vreme za soprugot kamoli za mene zatoa pocnav rano da ja uspivm i imam vreme sama za se dodeka spie vaka ili taka stava