Па да исфрлено е но кога веќе спомна матичната, а и на картонлето од болница пишува широко подвиткување што значи не знам (ќе поставам слика) Но ќе почекам и јас ортопед што ќе ни каже секако на 2 месеци се носи.
Да не те плашам ама нешто што ме научи од ќерката кога беше бебе, рутини со мало бебе, нема. Такам мислиш си направил рутина, нов скок дошол, се се сменило. Таму после 5 6 месеци, се стабилизираат малце. Со бебево сега ми е утеха дека се брзо проаѓа и ич не се нервирам за ништо.
Da sfakjam, sme imale takvi momenti so soprugot demek ke vovedeme rutina banjanje,cicanje,pa povivanje i spienje..ke potrae nekolku dena pa nejke Nema nerviranje ke se prilagoduvame na niv
Spie samiot od 3 meseci. Rizicno e mn prvin se plasev ama pa vidov nemu mu e ubavo taka pa dzabe kako i da go svrtis pak na mese ke se svrti.
Ќе можеш ли слика да ми пуштиш? @Tea SK јас и давам два пати по 3-4мл Nursey , си кака редовно да речам сега.. него што одлучивте кога одите на одмор и каде?
Кака и мојов ама дур не се искака, драми по дома, кенкање. Помага за гасови сирупот? Во септември резервирав во Грција, ќр ни биде интересно осеќам.
А пасош земавте за малото? Па не знам исто и дур не се искака некој пат ги стега нозете и ја зимаме , нишкаме Не секогаш е така , бар полесно е сега него на почетокот..
Се јавив јас, за итна постапка од денес за утре има термин, па чекам да направи 40 дена, да го носам на сликање, сега некако не ми се носи.
Кога ќе направите 40 дена? Ние или 30 или 31 јули, ќе се распрашам во црква Интересно цел август ќе е топло којзнае па ќе дремеме по дома..
И ние исто, по мои математики излегува кај нас 40дена на 31 јули (ако се рачуна и дента на пораѓај, секако сабајлето се породив). Во двор не се седи у сенки незнам цело лето што ќе се прави
Ти се породи на 22.06 нели, ако е така тогаш сте вие на 31 јули Некако брзо лета ама послатки маки се после и да си играат со првото
Мм качи температура. Јас и бебето за сега сме ок. Бебето е скоро 2 месеци. Некои совети што да правиме ако и бебето качи темп? Ќе пишам на педијатарот секако ако качи ама да се спремам некако до тогаш.
Добро се снаоѓаме до сега барем Почнавме изгледа со грчеви ама уште ништо не даваме освен пробиотик. Некогаш го фаќаат некогаш не ама мислам дека не е страшно сеуште. Се надевам така и ќе остане. Дека прво незнам дали ќе се осмелиме во септември некое одморче да истераме, ќе видиме
Убаво ќе ви дојде, ќе си спие тогаш ќе е 2 и пол месеци Нам ни кажаа после 28 август ќе прими вакцини така да ништо не можам пред време
Па и ние тој период треба нели рота да прими.. ќе видиме секако нема да резервираме. 5 за 12 ако одлучиме така Незнам охрид дали ќе е многу ладен за толку мало бебче..